Pulzar

Partyajánló

Telekom Electronic Beats: Salföld w/ Palms Trax

Fellépők
Dátum 2021. július 31.
Stílus Electronic
Telekom Electronic Beats: Salföld w/ Palms TraxMásfél évnyi kényszerpihenő után szédületes érzés újra birtokba venni a nyarat, visszakapni a valóságot, az életünket. Mi is alig vártuk, hogy ezt leírhassuk: a mögöttünk álló, túlságosan is sok mozdulatlan hónap után végre megmozdulunk, és szeretnénk, ha jönnétek velünk.

Telekom Electronic Beats: Salföld w/ Palms Trax

Másfél évnyi kényszerpihenő után szédületes érzés újra birtokba venni a nyarat, visszakapni a valóságot, az életünket. Mi is alig vártuk, hogy ezt leírhassuk: a mögöttünk álló, túlságosan is sok mozdulatlan hónap után végre megmozdulunk, és szeretnénk, ha jönnétek velünk.

A lendületnek átadva magunkat elrugaszkodunk a szeretett fővárosunktól, és lecuccolunk a Balaton-felvidék ékkövéhez, a szürreális szépségű Salföldre, viszünk feszes hangtechnikát, füstölnivaló kajákat, sok finom frissítőt, táncügyekben járatos dj-ket, ti pedig hozzátok a vibeot. Jegyet nem szedünk. Elég jó egyenletnek tűnik. Főleg, hogy a vibráló modern klubzenék hercege, a világszerte rajongott Palms Trax is bekapcsolódik hozzánk a kikapcsolódásba.

 

Mi több, a tavalyi háromlemezes válogatásunk során ráeszméltünk, mennyi tehetség él és lélegzik a honi elektronikus zene felfedezetlen sarkaiban, ezért egy környékbeli fiatalnak szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy szintén fellépjen. 50 kilométeres körzetből várjuk azt a lelkes jelentkezőt, aki elküld nekünk egy mixet vagy egy élő produkciót, bármilyen formátumban - az általunk delegált zsűri meghallgatja, kiválasztja a szerinte három legizgibb indulót, végül pedig a közönségünk kezébe helyezzük a döntési jogart. A győztest aztán felcsörögjük, hogy álljon fel a Káli-medence egy nap erejéig világot jelentő deszkáira, és mindenki nagyon jól jár.

 

Gyertek velünk offolódni a gyönyörű tavak mellé, amik egyébként csak három kilométerre vannak a magyar tengertől  Amikor pedig újra visszatértek a nagyvilágba, a Telekom jóvoltából egy videós stream alakjában is újraélhetitek a buliemléket. Salföldön tali!

 

További információ: https://www.electronicbeats.hu/salfold-palms-trax/

www.facebook.com/​events/​198246588901120

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó