Pulzar

Partyajánló

▩ Skee Mask ▩ ▩ Designer Drums ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2018. március 31.
Helyszín LÄRM
Stílus Electronic, House
▩ Skee Mask ▩ ▩ Designer Drums ▩Skee Mask neve először 2014-ben tűnt fel a müncheni Zenker Brothers-ék kiadójánál, az Ilian Tape-nél. Sokáig nem is lehetett tudni, ki áll az ünnepelt bemutatkozó kislemez mögött. Persze kiderült, hogy nem kell messzebb menni a bajorok fővárosánál, és a símaszk mögött az a Bryan Müller áll, akit korábban SCNTST név alatt szeretett meg a közönség.LÄRM

▩ Skee Mask ▩ ▩ Designer Drums ▩ @ LÄRM

Skee Mask neve először 2014-ben tűnt fel a müncheni Zenker Brothers-ék kiadójánál, az Ilian Tape-nél. Sokáig nem is lehetett tudni, ki áll az ünnepelt bemutatkozó kislemez mögött. Persze kiderült, hogy nem kell messzebb menni a bajorok fővárosánál, és a símaszk mögött az a Bryan Müller áll, akit korábban SCNTST név alatt szeretett meg a közönség.

"A techno egyik legizgalmasabb producere" - ezt pedig nem is akármilyen hang, hanem a Resident Advisor állította pár hónapja. Trekkjeiben sejtelmes és széles hangtereket épít izgalmas, sodró ritmusképletekre, amelyek egyszerre futurisztikusak és idézik a múltat, például a Warp Records kiadványait (Autechre, Boards Of Canada, Aphex Twin). Mondhatjuk, hogy elég fiatal tehát ahhoz, hogy ne érdekeljék túlságosan a konvenciók, de szerencsére a múltat sem akarja végképp eltörölni.

A fenti hozzáállás és zenei hatások érvényesülnek dj szettjeiben is, hiszen a hipnotikus techno flow-t bármikor színezheti nála jungle, experimentálisabb darabok, vagy akár egy Aphex Twin műremek: "Nehéz ezeket játszani egy buliban, de a megfelelő pillanatban igazán üdítővé és különlegessé teszik az estét".

▩ LINEUP

Skee Mask [Ilian Tape]

support: Akos V / Route 8 / Soundbank

▩ early bird: https://www.residentadvisor.net/events/1081070

www.facebook.com/​events/​469330333482434/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó