Pulzar

Partyajánló

BNC x DD x KK ▩ ▩ Job Sifre

Fellépők
Dátum 2019. március 29.
Stílus Electronic, House
BNC x DD x KK ▩ ▩ Job SifreHárom szervező csapat - B O U N C E, a Designer Drums és a Kreative Kontrol - szoros ölelésében érkezik az amszterdami illetőségű Job Sifre a Lärm sötét menedékébe.

BNC x DD x KK ▩ ▩ Job Sifre

Három szervező csapat - B O U N C E, a Designer Drums és a Kreative Kontrol - szoros ölelésében érkezik az amszterdami illetőségű Job Sifre a Lärm sötét menedékébe.

Produceri munkája és dj stílusa egyaránt az EBM-ből, indusztriálból, hömpölygő technóból, a wave-zenék miriádjából vagy akár elbaszott szintipopból építkezik, élőben azonban az ezek elegyéből adódó morózus hangzást és komoly - sőt provokatív - szettjeit mindig letörölhetetlen, tejfelesszájú mosollyal kíséri.
Az elmúlt időszakban - a fentieknek és két remek saját kiadványának is köszönhetően - került reflektorfénybe, így amellett, hogy állandó saját műsorral (Antikunst) jelentkezik az egyik legjobb underground rádiónál, a Red Light Radio-nál, valamint állandó vendége az amszterdami kult helynek, a De School klubnak, már Dekmantel podcasttel és egy egészen sajátos, túlvilági hangulatú Boiler Room-fellépéssel a füle mögött érkezik Budapestre.

▩ tickets: https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1235729

hu-hu.facebook.com/​events/​1675425199269872/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó