Pulzar

Művész

HI

HI

Archív partyajánlók

 • [2019-12-28] LÄRM brings you ▩ ▩ Mad Miran
   

  "Genres are disturbing. I play vibes" (Mad Miran) Mit jelent, ha valaki 23 évesen mindössze két éve dj-zik közönség előtt, de már úgy tűnik és hangzik a pultban, mint egy rutinos veterán? Csakis azt, hogy évek óta bedroomkodik a lemezkollekciójával, és hogy nagyon is komolyan gondolja ezt az egészet. Hollandia gyémántja, az amszterdami De School rezidense szikrázik posztkarácsonyra a pultunkban!
 • [2019-11-16] Polyphony ❒ Ramin Sayyah + Coloboma ❒ LIVE
   

  Polyphony:The style of simultaneously combining of modular synths and analogue machines to shake the floor up. The uncut composition will be written and played by Ramin Sayyah and his guests.
 • [2019-07-25] Alkotótábor 16.
   

  Alkotótábor 16. Camp for finest music lovers
 • [2019-05-25] A Császár Új Ruhája ▩ B2B edíció
   

  Egyes helyeken akasztják a hóhért. Nálunk inkább mixelik a DJ-t. Gyorsreagálások egymásra, nem következmények nélkül.
 • [2019-03-29] BNC x DD x KK ▩ ▩ Job Sifre
   

  Három szervező csapat - B O U N C E, a Designer Drums és a Kreative Kontrol - szoros ölelésében érkezik az amszterdami illetőségű Job Sifre a Lärm sötét menedékébe.
 • [2018-12-31] ▩ LÄRM ▩ N Y E ▩
   

  ▩ ▩ ▩ szeretettel várjuk az egész LÄRM FÄMILIÄT és tágabb értelemben vett rokoni köreiket, tagkártyás szabadcsapatainkat és alkalmi táncolóinkat egyaránt, hogy együtt lépjünk bele az első tizenkilences délutánba, pohárcsörgésektől és lábdoboktól ringó fiatal csontjainkkal. ugyanitt: az év legszigortalanabb szettjei csak itt, csak most ▩ ▩ ▩
 • [2018-09-28] Hi ~ Tolo ~ all night long at Pontoon
   

  Két pesti betyár, all night long pedál.
 • [2018-08-10] Andras (aus) w/ Nightdrive & B N C
   

  Andras is an Australian musician who’s earned acclaim for his unpredictable take on dance, ambient and soundtrack music. Using a wide variety of aliases (including Andras Fox & Oscar, Wilson Tanner & Art Wilson) his releases have delved into everything from waterfall abstractions to man-cave suburbia. In addition to his production work, Andrew hosts a weekly radio show on Melbourne’s 3RRR 102.7fm where he champions a diverse mix of Australian ambient, dance and darker music.
 • [2018-07-14] LavaLava & Friends / Tolo30
   

  Ismét összetrombitáljuk a cimborákat – ezúttal külföldi fellépő nélkül, de annál emelkedettebb hangulatban egy meglepő meglepetésvendéggel búcsúztatjuk Tolo ifjú éveit – az A38 tetőteraszán (ha törik, ha szakad, ha árad).
 • [2018-07-06] Tomszeret: Klayman & Hi
   

  Tom Select + Klayman + Hi + Duna-part. kell még ezen kívül bármit is mondani? szerintünk nem.
 • [2018-04-14] ▩ B N C ▩ Plo Man ▩
  @ LÄRM

  '..it quite closely references a quasi-spiritual period of early 90s house, dealing in meditative home trips composed of breakbeats that stretch on for days.. a real sound voyage, aqueous pads sifting like clouds over a gloriously slow build of dusted breaks, metallic clanks and swandiving sub-bass rattles.. hypnotic work'
 • [2018-03-16] ☻ LÄRM ☻ 4 év ☻
  @ LÄRM

  Négy az négy. Idén sem beszélnénk túl. Jöttök koccintani, igen?
 • [2018-02-10] ▩ LÄRM ▩ ▩ Andrew Weatherall ▩
  @ LÄRM

  Az ember, aki a szárnyát bontogató korai angol klubszcéna első tartóoszlopai közül való. Az ember, aki akkor volt és annyira jó helyen, hogy lehetett volna belőle mára fellépésenként kastélyár-gázsikat kapó fesztiválteknós, de ő inkább hű maradt a játékhoz.
 • [2017-11-11] ▩ B N C ▩ ▩ Jayda G ▩
  @ LÄRM

  ▩ ▩ ▩ A Vancouver-Berlin tengely rutinos ingázója akár a 'good vibes only' mozgalom kampányarca is lehetne: Jayda G mindig derűs zenéket süvít be a talpak alá, ha meg épp nem ezt teszi, akkor DJ Fett Burgerrel navigálja Freakout Cult nevű kiadóját, esetleg a környezeti toxikológiában szerzett mesterdiplomás tudását kamatoztatja. Még szép, hogy ezen az estén tombolni fog a kémia!
 • [2017-09-29] ▩ Kreative Kontrol & B N C ▩ ▩ Les Yeux Orange ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Kreative Kontrol & B N C ▩ ▩ Les Yeux Orange ▩
 • [2017-09-08] ▩ LÄRM ▩ ▩ season opening ▩
  @ LÄRM

  Belépünk táncolva szeretett klubunk negyedik őszébe. Tekintettel arra, hogy ilyen jól bírta a mély tartományok pulzálását, megajándékozzuk némi letisztult dekorációs és fényügyi újítással is. A négy éve lefektetett alapelvek maradnak: forward-thinking, cutting edge, meg a többi szokásos hívószó. És persze Ti.
 • [2017-07-07] Alkotótábor 14.
  @ Szántód

  Az Alkotótábor gondolata 2003-ban született, majd egy évi szervezőmunka után 2004-ben megrendezésre került első találkozónk. A budapesti elektronikus zenei színtérből jól ismert, Kántor István, azaz Isu, valamint egy szintén a techno-house zenei vonalon tevékenykedő keszthelyi illetőségű testvérpár Béres Tibor és Tamás, alias Fiba és Wuki láttak neki a közös elképzeléseik megvalósításainak.. Az alapkoncepció a következő volt: elindítani egy olyan konferenciát, mely az ország minden tájáról egy helyre vonzza azokat a dj-ket, producereket, live-act-eket, amelyek hitelesen képviselték - abban az időben a még igencsak földalattinak számító - minimál, click-house, techno szcénát. A rendezvény helyszínéül kezdetekben a Keszthelytől mintegy 2 kilométerre lévő, erdészet által kiránduló-, és pihenőtisztásnak fenntartott Nagymező szolgált. Az első két év szerény látogatottsága után a tábor komoly fejlődésnek indult minden tekintetben, ami köszönhető annak, hogy közösségi jellege egyre erősebbé vált, valamint egy olyan alternatívát kínált a már említett stílusok fanatikus célközönsége számára, amelyet más rendezvény nem volt képes nyújtani.
 • [2017-05-26] Petanqueboys oo o •oo o
  @ LÄRM

  Sziasztok! 1 év után összegyűlünk megint egy dunaparti golyódobálásra. Helyszín a Lánchíd északi lábánál tavaly nyílt Pontoon, és a körülötte fekvő gyönyörű, kavicsos dunapart. Délutántól lehet már sportolni, hozzatok petanque-ot, aztán az éjszakába menően pedig jön a megérdemelt talpmozgatás.
 • [2017-04-14] ▩ B N C ▩ ▩ Lena Willikens ▩
  @ LÄRM

  'Being a long time resident DJ somewhere teaches you the sort of skills that stand you out from the pack. Cologne’s Lena Willikens is one such special selector who has very much made Salon Des Amateurs in Dusseldorf her own. As well as serving up singular sets there, she is also a key part of the Comeme Records crew with the likes of Barnt. For them she hosts a regular radio show, and for them she has released her brooding, industrially bleak techno sounds.
 • [2017-04-01] Der Morgen ▩ ▩ Vaal
  @ LÄRM

  Csiszolatlan gyémánt. Tökéletes house és techno öszvér. Nyers őserő vezérli és misztikum mögé rejti amit talán nem is kéne: élvonalbeli, karizmatikus és eklektikus.
 • [2017-01-01] 100% AFTER 2016
  @ Fogas Ház

  Nem kétséges, hogy a város afterében lesz részünk Szilveszter másnapján a Fogas komplexumban. Kicsit átlényegítjük a Fogast ezen a reggelen. Kibővített szuper martin hangcucc, speckó vizuál, rengeteg kedveskedés, valamint a város számunkra legkedvesebb dj-i és szervezői, akik úgy döntöttek, hogy velünk reggeleznek. A háztól a Lärm-ig bejárjuk a teljes hazai techno érzésvilágot, a boldog ölelkezéstől a veretésen át a sötétben elmélkedésig 2016-ról…A kertben pedig lehet bukfencezni és jógázni csak meg ne fázzatok.
 • [2016-12-31] 100% Budapest NYE 2016-17
  @ Akvárium Klub

  2016 utolsó napján egy tető alá hozzuk a város legnagyobb lélegzetvételű össznépi hangfaltesztjét! Lesz sok aktuális pop, még több és aktuálisabb táncolható elektronika, folyni fog a konfetti és szállni fog a pezsgő, és mindenki akkora élménypakolást kap, hogy másnap már semmire ne emlékezzen - hanem tiszta lappal és zsongó fejjel induljon neki húsztizenhétnek. A feelgoodról, ahogyan az előző 100% szilvesztereken, úgy most is Budapest patinás ízlésű zenészei és dj-i gondoskodnak!
 • [2016-12-25] BAR72 presents: Csendes Éj 2016
  @ Auróra

  Két családi ebéd között egy technobuli. House-i készítésű bejglivel várunk, ha lemozognád az ünnepi kosztot. Lassan hagyománynak is tekinthető, harmadik éve hívunk december 25-én éjjelre az Aurórába. Cseréld a halászlét vodkaszódára, a csillagszórót stroboszkópra és a mennybőlazangyalt négynegyedre!
 • [2016-10-29] ▩ FÄM ▩ ▩ Nobooking ▩
  @ LÄRM

  Tagsági a buli! Plasztikkártyás klubtagjainknak dedikáljuk az este sodró tánczenéit. A klub ajtaja természetesen mindenki előtt nyitva áll most is, kártyásainknak azonban ma este a kasszánál nem kell elővenniük a pénztárcájukat. A föllépők fantasztikus lokális figurák lesznek, a nevekről a fátylat fokozatosan fújja le a füstgép a hét folyamán.
 • [2016-09-09] ▩ LÄRM ▩ ▩ season opening ▩
  @ LÄRM

  Most harmadszorra nyitjuk újra a klubot. Szokásunkhoz híven nyáron átlegóztuk a tereket, ezúttal két lépéssel határozottabban elszeparálva a külvilágtól. Ízelítőnek: félfekvők, folyosók, atom fények, brand new klotyók.
 • [2016-07-02] Pool&Beer: RONE
  @ Vituki Uszoda

  ~ zene reggeltől késő estig ~ medence ~ termálvíz ~ szauna ~ streetfood ~ frissen csapolt sör ~ hideg fröccs ~ foci ~ P&B merch shop ~ gumikacsa = endless summer
 • [2016-06-11] ❒ LÄRM ❒ Auf Wiedersehen ❒
  @ LÄRM

  ❒ ❒ Bezárunk nyárra ❒ Szeptemberben ráncfelvarrva folytköv ❒ ❒
 • [2016-05-28] Szép Booking!™
  @ LÄRM

  Kiérdemesült norvég B-Boy mestereket látunk vendégül.
 • [2016-04-07] Aether meets Lärm
  @ AETHER

  Ritkaság számba megy ebben a világban, hogy két klub vagy csapat nemcsak, hogy boldogan éldegél egymàs mellett, hanem össze is röffen egy egy buli erejéig. Két elsőre hasonló de jobban belemélyedve nagyon is különböző koncepció, két világ. Így jön hát össze a fenti 8 kezes, hogy a táncteret ürítse, összerángassa, gúzsba kösse, majd kipattintsa az atmoszférába. AETHER meets LÄRM!
 • [2016-03-05] BNC ❒ ❒ Rezzett live
  @ LÄRM

  ❒ LÄRM ❒ BNC ❒ ❒ Rezzett live ❒

Zenei stílusok

 • Dub

  A dub egy létező szám változatának tekinthető, amely általában kihangsúlyozza a dobot és a basszust; a keletkező hangzás népszerű a jamaicai sound systemek tagjai körében.
 • Electronica

  Maga az elektronikus hullámokkal történő hangtovábbítás Alexander Graham Bell ötlete.
 • Breakbeat

  Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó