Pulzar

Partyajánló

▩ Avalon Emerson ▩ ▩ Designer Drums ▩

Fellépők
Dátum 2017. december 9.
Stílus Electronic, House
▩ Avalon Emerson ▩ ▩ Designer Drums ▩Decemberi vendégünk, Avalon Emerson - polgári nevén Avalon Emerson (!) - az arizoniai sivatagos vidék díszletei között tölti gyerekkora nagy részért, a klasszikus "kisváros vs. fura lány" státusszal terhelten, de rengeteg kreatív és autodidakta energiával megáldva.

▩ Avalon Emerson ▩ ▩ Designer Drums ▩

Decemberi vendégünk, Avalon Emerson - polgári nevén Avalon Emerson (!) - az arizoniai sivatagos vidék díszletei között tölti gyerekkora nagy részért, a klasszikus "kisváros vs. fura lány" státusszal terhelten, de rengeteg kreatív és autodidakta energiával megáldva.

Kiszabadulván a nagyvilágba, alig 19 évesen San Francisco foglalt házas illegál bulijain csöppen bele a djzésbe és némi hamis személyi segítségével az igazi klubkultúrával is itt ismerkedik meg. Emellett - még a nem olyan régi Berlinbe költözését követően is - szoftverfejlesztőként és fotósként kereste a vinylre valót. Köszönhetően azonban az önmagának előírt 'egy hónap, egy befejezett track'-szabálynak és a zenei oldalaknál való kitartó házalásnak, 2014-ben megjelenik az első EP-je, 2016-ban pedig az áttörést hozó és a technót egész sajátosan megközelítő Whities 006, amelynek sikerét követően már mint full-time dj és mint az egyik legizgibb producer érkezik hozzánk, a Lärm olvasztótégelyébe.

▩ Early bird ticket: https://www.residentadvisor.net/events/1036670

▩ LINEUP
Avalon Emerson

support: Akos V / Route 8 / Soundbank / LAU

Lights: Healium Decoration

www.facebook.com/​events/​306451669869993/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó