Pulzar

Partyajánló

Designer Drums ▩ ▩ Mama Snake

Fellépők
Dátum 2019. február 2.
Stílus House, Techno
Designer Drums ▩ ▩ Mama SnakeA koppenhágai rapid techno színtér hősnője - Sara Svanholm, azaz Mama Snake - lesz az új évadunk első lármás vendége. Vadászterülete fokozatosan terjedt: először az Apeiron Crew technócsaj-grupp tagjaként, majd a saját jogán és végül a Courtesyvel közösen gründolt Ectotherm kiadófőnökeként ismerhettük meg az elmúlt években, amelynek kiadványai segítettek a dán fővárost felkalapálni a techno-színtér térképére. Mama Snake mintázata messziről felismerhető, halálos tempó, érzelmes-nagyívű szintiszőnyegek, szélvész technóba ágyazott - az univerzum csakráit csapoló - trance-ópuszok, felesleges komolykodás és dogmatizmus nélkül (feloldásként akár elektró, sőt a legenda úgy tartja, hogy akár még italó is előkerülhet egy-egy befogadóbb bulin). És ne menjünk el amellett az apróság mellett, hogy "szabadidejében" sebészként is dolgozik és próbálja ezt a két könnyed életstílust egyensúlyban tartani.

Designer Drums ▩ ▩ Mama Snake

A koppenhágai rapid techno színtér hősnője - Sara Svanholm, azaz Mama Snake - lesz az új évadunk első lármás vendége. Vadászterülete fokozatosan terjedt: először az Apeiron Crew technócsaj-grupp tagjaként, majd a saját jogán és végül a Courtesyvel közösen gründolt Ectotherm kiadófőnökeként ismerhettük meg az elmúlt években, amelynek kiadványai segítettek a dán fővárost felkalapálni a techno-színtér térképére.
Mama Snake mintázata messziről felismerhető, halálos tempó, érzelmes-nagyívű szintiszőnyegek, szélvész technóba ágyazott - az univerzum csakráit csapoló - trance-ópuszok, felesleges komolykodás és dogmatizmus nélkül (feloldásként akár elektró, sőt a legenda úgy tartja, hogy akár még italó is előkerülhet egy-egy befogadóbb bulin). És ne menjünk el amellett az apróság mellett, hogy "szabadidejében" sebészként is dolgozik és próbálja ezt a két könnyed életstílust egyensúlyban tartani.

▩ LINEUP
Mama Snake [Ectotherm]

support: Route 8 b2b Soundbank // Mankind b2b Akos V

▩ early bird ticket: https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1206374

www.facebook.com/​events/​395294717910342/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó