Pulzar

Művész

Mankind

Mankind

Archív partyajánlók

 • [2022-10-28] TAEC w/ Mankind, Katamii, Atomik
  @ AETHER

  We close the month with a full complement. On the last Friday of October, TAEC residents will be behind the dj booth. This will be the first night together since Atomik joined the resident team. Anyone who started the New Year at Aether this year knows what to expect, and those who missed out can make up for it now.
 • [2022-07-22] Nachtfahrt in Berlin
  @ Budapest Park

  Egy éjszaka 3 különböző tánctéren: 11 hazai és 1 nemzetközi fellépő kíséretében elektronikus zenei utazásra invitál a Budapest Park csapata!
 • [2022-06-24] Taechno w/ Yogg (Non Series, The Block)
  @ AETHER

  Júniusi vendégünk a Izraelből érkezik, tel-avivi éjszaka jól ismert dj-je a The Block rezidense. Sötét, hipnotikus produktumaival olyan kiadóknál találkozhattok mint Psyk által menedzselt Non Series, 30D Records vagy saját kiadója a Parallax.
 • [2022-05-27] Taechno w/ Olivia Mendez (Mord Records, Konvent)
   

  Május 27-én a Mord Records és a KONVENT kollektíva tagja, Olivia Mendez érekzik az Aether füstös falai közé. Sötet és feszes, minimalisztikus utazásra számíthatunk tele rég elfeledettnek hitt zenékkel. Egy igazi lemez fanatista , aki már gyerekkora óta küldetésszerűen bővíti gyűjteményét, így egész biztosan rengeteg izgalmas pillanatra számíthatunk az est folyamán.
 • [2022-05-06] Taechno w/ Truncate (US)
  @ AETHER

  Truncate nem új név a világ elektronikus zenei palettáján. A 90-es évektől kezdve Dél-Kalifornia illegál warehouse bulijain, sivatagi ravein kezdte bontogatni szárnyait.
 • [2022-04-29] Taechno w/ Ignez
   

  By not taking usual paths and knowing his inner self, it all felt natural for Ignez to devote more of his life to electronic music. His roots are in between dust of sand and waves of saltwater. Ignez grew up near the north coast of The Netherlands where hypnotising waves and infinitive sand dunes shaped his sound. He fled the conservative world by sketching his own reality with these elements of nature. This became inextricably linked within his consciousness and reflects back into his music today, bringing a tight yet indefinable techno sound. In his DJ sets, Ignez lifts the dance floor to a higher state of being and a collective oceanic feeling.
 • [2022-01-01] Taechno
   

  Ki sem hűlt a tánctér a szilveszteri dajdajozás után, máris újra táncba hívunk. Katamiival könnyű dolgunk lesz, de újévi partnereire is legalább annyira igaz a mondás… Mankidnak és Atomiknak sem kell kétszer mondani. Hármójuk konstellációja sok izgalmat tartogat, leginkább azért, mert nem ismerik az arany középutat. Az hótziher, hogy 2022 első éjszakáján keskeny határmezsgyén mozgunk majd, de a végletekig elmegyünk.
 • [2021-12-31] Vault Budapest X Rebels NYE
   

  Rebels x Vault: egyszer már működött, most megpróbáljuk újra! Csupa local heroval és kizárólag B2B szettekkel várunk az év utolsó éjszakáján!
 • [2021-10-29] Taechno
   

  Rene Wise kétségkívül az elmúlt évek egyik legelőremutatóbb előadója. A holland Erste Commune rezidense elképesztő sebességgel hódította meg a legnagyobb nyugat-európai klubokat és kiadókat.
 • [2021-07-30] Rebels w/ Tensal (PoleGroup)
   

  Első választásunk a spanyol techno egyik legprogresszívebb alakjára Héctor Sandovalra eset. A 2014-ben indult Tensal projekttel olyan címkék alatt jelent meg, mint a Dave Clarke nevével fémjelzett Soma Recordings, a MORD, a Modularz vagy éppen a PoleGroup. Hangzása letisztult, mégis erőteljes. Része az Exiumnak, sőt Oscar Mulero, Kessell és Reeko társaságában tagja a Selección Natural formációnak is. Az ispán ikon mellett, olyan előremutató hazai előadók kapnak szerepet, mint Detective Kelly, CVRDWELL, Mankind és NYXA, akiket a szcéna kedvelőinek aligha kell bemutatni.
 • [2021-07-23] Katlan Festival 2021
  @ Katlan

  KATLAN FESTIVAL is back in 2021!
 • [2020-10-30] TAEchno Halloween
   

  Eljött az idő, hogy ellentmondást nem tűrő kripta zsúrt tartsunk a keményebb vonalas fajtából. "Ha kel a hold, nekem álmokat hord." Na de milyen álmokat, kérdezhetnénk Edgar Allen Poet.. Ami bizonyos, hogy Mankind, Katamii és Lensky komoly tempót fog diktálni az alvilági reprezentációnkhoz.
 • [2020-09-25] Pursuit of acid XV ▩ ▩ Gabor Lazar
   

  We prepared a club night with a line up that will make you switch t-shirts couple of times during the night. This time we invited Budapest’s finest Gabor Lazar to join us and open the new club season for us. Excuses will not be accepted!
 • [2020-09-11] Tripolar ▩ Katamii, Mankind, Subotage
   

  Különböző szcénákból érkező, mégis egymásra találó dj-k új szövetségével indul a Tripolar névre keresztelt sorozat, ami a techno és a pszichedelikus zenei műfajok határán található speciális területeket vizsgálgatja majd. Közös kattanás, hogy a "psychedelic techno" gyűjtőstílus alá begyűrt rengeteg féle zene kaotikus örvényében elinduljunk és új dolgokat fedezzünk fel, esetleg alkossunk közösen.
 • [2020-08-29] Rebels w/ Tensal (PoleGroup)
  @ TRIP

  Első választásunk a spanyol techno egyik legprogresszívebb alakjára Héctor Sandovalra esett.
 • [2020-03-21] LavaLava ▩ Vladimir Dubyshkin (live)
   

  Nina Kraviz kedvence a mi szívünkbe is belopta magát a rózsaszín lemezzel (http://bit.ly/Dubyshkin_CheerfulPessimist) . Márciusi techno-közeli különkiadásunkon vendégünk a szemtelenül ifjú titán, aki magastempós live act-jével visz majd трип-re.
 • [2020-03-13] Taechno w/ Newa (Bassiani)
   

  Ana Kublashvili, aka Newa a rohamosan fejlődő Grúz techno szcéna élvonalából érkezik Taechnozni Budapestre. Newa klasszikusan képzett jazz zenész, ez határozottan érezhető nyomot hagy szettjein. Amellett, hogy a legendás Bassiani klub rezidense, a Klockworks kiadónál első női producereként jelent meg acid techno mesterműve, az ARCA23. Brutális friss erő, de egyáltalán nem tolakodó vagy erőszakos, finoman vezeti a kezedet a teljes agyeldobásig.
 • [2020-03-06] Raveyard pres. Under Black Helmet, Parallx
   

  Tavaszi szezonunk második etapjaként a Dürer Kert nagytermét fogjuk bevenni, méghozzá Under Black Helmet és Parallx vezényletével, akik mögött ezúttal sem marad el a nívós szupport, hiszen érkezik a bécsi illetőségű Dimitar Georgiev , akinek zenéi tavaly első helyen szerepeltek Dax J és Paula Temple playlistjein, illetve ott lesz a hazai underground élvonalból Man + Machine, illetve Mankind is.
 • [2020-02-22] Pursuit of acid XIII ▩ ▩ Phara ▩
   

  We are happy to present you another Budapest debut. Give a warm welcome to Phara!
 • [2019-12-20] Pursuit of acid XII ▩ ▩ [KRTM]
   

  Buckle up for our next destruction. [KRTM] is going to lay down a super rare extended live set.
 • [2019-11-22] Hadone \\ Der Morgen
   

  Tempóban gazdag, szentimentális vágta napjaink egyik legizgalmasabb, hihetetlenül termékeny feltörekvőjével Budapest legújabb és alighanem leghangosabb klubjában.
 • [2019-10-19] Pursuit of Acid XI
   

  For the first time in Budapest, Trym will take over the dj booth and bring his distinctive quirky and highly danceable sound to everyone’s favorite dark box.
 • [2019-06-08] Be Massive Camp 2019
  @ Malomvölgyi ifjúsági tábor

  ▲ Be Massive Camp ▲ “Electronic music mini festival”
 • [2019-06-07] Pursuit of Acid X ▩ ▩ Filip Xavi
  @ LÄRM

  We're closing the indoor season with a carefully curated lineup of refreshing and flavourful techno selectors from here and there. Limited capacity, unlimited experience.
 • [2019-05-17] Kobosil \\ Der Morgen
   

  Régi álmunk válik valóra és tudhatjuk Berlin legkelendőbb exportcikkét végre a megfelelő kötelékben. A 91-es évjáratú Neuköllni szívtipró fellépései nemzetközi szinten is kuriózum számba mennek, hiszen sikereinek köszönhetően naptárában a szabad hétvége ritka mint a fehér holló.
 • [2019-05-11] Rising Empire: Tim Tama (NL)
   

  Radikális melodika, eklektika és a 90-es évekből merítkező esztétika jellemzi a holland techno egyik legfiatalabb feltörekvőjét, Tim Tamát, aki lólépésben futja be épp nemzetközi karrierjét. Sajátos, szélsőséges és jól felismerhető hangzása szinte egy csapásra magával ragadta a legnagyobb újgenerációs előadókat, zenéi pedig olyan kiadóknál landoltak, mint az Obscuur Records, a Taro Records, vagy kortárs technót talán leginkább meghatározó ARTS-nál. Tim Tama ezáltal egy különleges színfolt, aki első alkalommal érkezik Magyarországra az Rising Empire meghívására, méghozzá a Raveyard közreműködésével a pesti underground egyik legnagyobb fellegvárába, a Dürer Kertbe. Az esemény természetesen nem marad hazai szupport nélkül sem, így Tim Tama mellé érkezik Man + Machine, Mankind, 2z és Art Soul.
 • [2019-05-03] Katlan w/ Nicole Moudaber
  @ Katlan

  A jó idő közeledtével egyre többször fogunk kikacsintgatni különleges szabadtéri helyszínekre. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a tavaly már egy emlékezetes buli keretein belül tesztelésre került Tárnoki Kőfejtő, ami hatalmas 10.000 négyzetméteres alapterületével és 15 méteres belmagasságú tereivel egyszerűen techno bulikra teremtetett.
 • [2019-04-26] Tin Man \ Der Morgen
  @ Premier Club

  Legfelsőbb fokú acid készültséget hirdetünk - hisz ha van ilyen, Tin Man, a Bécsben élő Californiai világpolgár túlzás nélkül az irányzat legnagyobb ismerője. Amikor véletlen nem 10 darab Roland TB-303-asának egyikét babrálja, olyankor Acid Test nevű kiadóján fejtegeti a savval telített hangzás rejtelmeit és rántja magával olykor Reconditeot, máskor John Tejadat vagy alkalom adtán Donato Dozzyt.
 • [2019-03-30] Der Morgen & Pursuit of Acid // Function & Amotik
   

  Nagyot kortyolunk a techno történelmének és jelenének nedűjéből. Function élő legenda akinek személyével egyszerre kapunk kóstolót a legendás Sandwell District kiadó és a világ techno-templomának számító Berghain mámorító ízéből, míg Amotik napjaink elektronikus zenei elitének legújabb hullámát erősíti és tiszteli meg a Premier publikumát első Budapesti fellépése alkalmával.
 • [2019-03-23] Raveyard pres. Prinzessin
   

  Március 23-án a Raveyard egy különleges és egyedülálló estére érkezik az Ambientbe, amelyet a második reneszánszát élő EBM-nek, illetve electronic post-punknak szentel, méghozzá a stílus legautentikusabb újgenerációs budapesti képviselőivel:

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó