Pulzar

Partyajánló

Designer Drums ▩ ▩ Viers

Fellépők
Dátum 2019. november 9.
Stílus House, Electronic
Designer Drums ▩ ▩ ViersLeedsből érkezik hozzánk november elején Jordon Saxton aka Viers, a brit színtér fiatal ezermestere. Viers alapvetően technóra, illetve warehouse-közegre specializálódott alteregója Jordonnak és olyan kiadók jelentetik meg súlyosabb portékáit, mint Len Faki FIGURE-je, a Mall Grab / Jordon Alexander által jegyzett Steel City Dance Discs, vagy éppen legfrissebben Tiga-féle Turbo Recordings.

Designer Drums ▩ ▩ Viers

Leedsből érkezik hozzánk november elején Jordon Saxton aka Viers, a brit színtér fiatal ezermestere. Viers alapvetően technóra, illetve warehouse-közegre specializálódott alteregója Jordonnak és olyan kiadók jelentetik meg súlyosabb portékáit, mint Len Faki FIGURE-je, a Mall Grab / Jordon Alexander által jegyzett Steel City Dance Discs, vagy éppen legfrissebben Tiga-féle Turbo Recordings.

És akkor a - Shall Not Fade udvartartásához tartozó - 'LK' védjegyű house-aliasáról még nem is beszéltünk. Saját kiadójánál, a Hokkaido Dance Club-nál pedig saját zenei diverzitásának megfelelően a ködösebb house trekkektől a technón át, az ismét éledező UK garage-ig bezárólag osztja a lapokat, de a felsorolást hagyva inkább hagyunk itt pár esszenciális trekket tőle.

Plusz a 2017-es Boiler Roomját, amiben Yaeji vendége volt: https://youtu.be/ulL9SjL41Ew

▩ early bird ticket: https://www.residentadvisor.net/events/1329688

▩ LINEUP
Viers
support: Prince Matt

www.facebook.com/​events/​805403996542192/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó