Pulzar

Művész

Prince Matt

Prince Matt

Archív partyajánlók

 • [2020-02-08] ∷ Pushin' & Torso ∷
   

  A PUSHIN' és Torso osztag összeáll, hogy megcsinálgassa a második februári szombat estéd az Ambientben.
 • [2019-12-31] LÄRM ⌑ ⌑ ⌑ N Y E
   

  Tartalmas és sok szívügyi emléket ringató évek állnak mögöttünk, amik nélkületek nem létezhettek volna. Az óév utolsó és az újév első óráiban ünnepeljük meg fekete inkubátorunk rezgő falai között egymást, és azt, hogy még mindig van hová betölteni a táncot, az eufóriát és az USB-stickeket!
 • [2019-11-22] Cliché Bodies ▩ ▩ Nosedrip
   

  Killer avantgárd a házban: Nosedrip a the-fuck-is-that? meglepetésfaktor egyre ismertebb kicsomagolójaként szórja rá a világra tarkán agyament zenemagvait, amik az NTS-től a Red Light Radión át a Dekmantel Festivalig találtak már termő talajra. Agrármuzikális vonatkozásait végre nálunk kamatoztatja.
 • [2019-11-09] Designer Drums ▩ ▩ Viers
   

  Leedsből érkezik hozzánk november elején Jordon Saxton aka Viers, a brit színtér fiatal ezermestere. Viers alapvetően technóra, illetve warehouse-közegre specializálódott alteregója Jordonnak és olyan kiadók jelentetik meg súlyosabb portékáit, mint Len Faki FIGURE-je, a Mall Grab / Jordon Alexander által jegyzett Steel City Dance Discs, vagy éppen legfrissebben Tiga-féle Turbo Recordings.
 • [2019-11-02] Torso w/ Jaffa Surfa
   

  November első szombatján érkezik a csapat az Ambientbe. Amikor először sétáltunk le a lépcsőn, számunkra teljesen új hangulattal találkoztunk, mintha egy másik város eldugott pincéjébe érkeztünk volna. Kellően sötét és elvarázsolt. Egy pillanatra mintha Gaspar Noé karakterekké változnánk.
 • [2019-07-13] A Strange Wedding ▩ CB Birthday
  @ LÄRM

  Egy éves lett a Chliché Bodies ami elég okot ad egy újabb ünneplésre. A bulin Larm debütálni fog Tiebreak, a lemezfanatikus zenei mindenevő,és a rezidens Prince Matt is egy kicsit leftfield hangzásba merül majd.
 • [2019-04-27] Torso ▩ ▩ Rudolf C
   

  Harmadik alkalommal hívja kedvenc vendégét a Torso brigád, Parris és Privacy után újra egy ifjú titán érkezik Budapestre. Az ausztrál gyökerekkel rendelkező Rudolf Dorr már jópár éve Európában tölti mindennapjait, 23 éves kora ellenére már behálózta a NEO VIOLENCE és az X-Kalay kiadó is. Emellett Shedbuggal lazán összehozták saját labeljüket is, ami Salt Mines néven fut és olyan feltörekvő előadók lemezei jelentek meg itt, mint Roza Terenzi vagy Reptant aka Lou Karsh. Elég nagyot mennek az óceániaiak az utóbbi időben és ezt a srácot érezzük az egyik legizgalmasabb figurának. Hangzásvilága igen változó, levegős, néhol tört elektronikával és break-elemekkel oltja be a megszokott house cuccokat.
 • [2019-03-02] Privacy ▩ CB x Torso
   

  Debütál hazánkban Berlin egyik legfrissebb színfoltja, Privacy. Emberünk trekkjeiben az electro és techno dominál, de rendszeresen feltűnnek az acid, EBM és new wave hangzásvilágának elemei is. Sokat elárul róla, hogy viszonylag rövid pályafutása alatt többször fordult már meg olyan kultikus klubok dj pultjaiban, mint a Griessmuehle, az Institut fuer Zukunft vagy a Berghain / Panorama Bar.
 • [2019-02-01] K-k x CB ▩ ▩ Identified Patient
   

  Identified Patient igen rövid idő alatt nem kis utat járt be, és most végre először Budapesten is örvendhetünk neki! Ezzel a kortárs holland szcéna egy újabb ifjú titánja tesz látogatást Betonkust után a LÄRMben.
 • [2018-11-23] Domenico Crisci ▩ Chliché Bodies
   

  Domenico Crisci a mai technoszcéna egyik legelőremutatóbb és legsokszínűbb DJ/Producere. Diverzitását már a kiadványai is jól tükrözik hiszen nem mindennapi dolog ha egy személy mind az Opal tapesen, a Jealous Godon és Ron Morelli keze alatt lévő L.I.E.S-on is releasel. Korábban zenélt már a hirhedt grúz KHIDI-től kezdve a legendás Berghain Klubnachtján át a műfajvezető Katharsis fesztiválig, a lapos föld minden pontján. Az estét Prince Matt melegíti elő, ezt a FOR. duó eklektikus DJ szettje követi, majd Domenico, végül pedig AGA2L fog pusztítani (vinyl only).
 • [2018-07-13] Chliché Bodies ▩ Tigerhead
  @ LÄRM

  Berlin legfeltörekvőbb kiadójától, a Killekilltől érkezik Tigerhead, aki lassan másfél évtizede vonatozik a német elektronika és a cseh avantgard mozgalom között. A zenei gyümölcsöstál a rugóskéses punk technoval, a tört beatekkel és EBMmel lesz megtöltve.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó