Pulzar

Partyajánló

Cliché Bodies ▩ ▩ Nosedrip

Fellépők
Továbbá még: Nosedrip, Prince Matt
Dátum 2019. november 22.
Stílus Electronic
Cliché Bodies ▩ ▩ NosedripKiller avantgárd a házban: Nosedrip a the-fuck-is-that? meglepetésfaktor egyre ismertebb kicsomagolójaként szórja rá a világra tarkán agyament zenemagvait, amik az NTS-től a Red Light Radión át a Dekmantel Festivalig találtak már termő talajra. Agrármuzikális vonatkozásait végre nálunk kamatoztatja.

Cliché Bodies ▩ ▩ Nosedrip

Killer avantgárd a házban: Nosedrip a the-fuck-is-that? meglepetésfaktor egyre ismertebb kicsomagolójaként szórja rá a világra tarkán agyament zenemagvait, amik az NTS-től a Red Light Radión át a Dekmantel Festivalig találtak már termő talajra. Agrármuzikális vonatkozásait végre nálunk kamatoztatja.

▩ LINEUP
Nosedrip
Prince Matt
Manek

▩ MORE INFO
A Benelux államok klubzenei eljövetele már zajlik egy ideje, Ziggy Devriendt pedig szerény megváltóként tologatja benne helyi szcénájának tektonikus lemezeit. Nosedripként Belgium leghosszabb ideje létező független lemezboltjának, a genti Music Manianak mágneses mezejében keringett, mígnem lendülete érthető módon meglódította a szélrózsa minden irányába, az egyik legfifikásabb európai szelektorrá avatva a maga zsánerében - amit megnevezni sem lehet, mert bármikor eljuthat a lett szintiwavetől Japánból idáig puffogó dobokon át az izlandi jégtechnóig. Azóta felhúzta saját inkubátorát is: STROOM nevű kiadója ugyanezt a csodabogár esztétikai irányt követi, miközben új utakat is jelöl ki. Next level kultúraformálás: november közepén ez megtörténik.

www.facebook.com/​events/​579147642824713/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó