Pulzar

Partyajánló

▩ Or:la ▩ ▩ DD x LL x NVC ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2018. április 7.
Helyszín LÄRM
Stílus House, Techno
▩ Or:la ▩ ▩ DD x LL x NVC ▩LavaLava & NVC & Designer Drums proudly present: Or:la [Hotflush Recordings / Deep Sea Frequency]LÄRM

▩ Or:la ▩ ▩ DD x LL x NVC ▩ @ LÄRM

LavaLava & NVC & Designer Drums proudly present: Or:la [Hotflush Recordings / Deep Sea Frequency]

A szokatlan szervezői-összejátszás eredménye, hogy április elején kedvenc helyünkön köszönthetjük az észak-ír Orlagh Dooley-t, azaz Or:la-t, akit még épp időben kaptunk el ahhoz, hogy a Lärm intimebb terében mutathassa meg szelekcióját.

19 évesen - Derry-ből Liverpoolba költözve - szippantotta be őt teljesen az elektronikus színtér és a dj-önképzést, vinyl-halmozást hamarosan egy saját klub-est, a Meine Nacht elindítása követte, amely a szokatlan helyszín-választások (pl használaton kívüli rendőrőrs, és szupermarket) mellett a brit party-kultúrához képest egy lelazultabb hangulat és szervezői-mentalitással hívta fel a figyelmet magára. Na meg persze Or:la allnightereivel, amelyen megmutathatta kaleidoszkóp-szerű ízlését a technó bangerektől kezdve, az electrón és savazáson át, a könnyedebb diszkó house, vagy épp a sűrű break/broken beatekig válogatva. Mindezt félelem nélkül, mindig pár lépéssel előre tervezve. Elég csak megnézni a tavalyi, elhíresült Boiler roomjában az őt körülvevő őrület közepette fenntartott koncentrációt.

Az említett boileres szereplés mellett Scuba kiadójánál a Hotflushnál kijött EP-je és az azon szereplő UK Lonely (Mixmag favorit 2016-ban) állította őt fókuszba, valamint a nemrég indult saját labeljén, a Deep Sea Frequency-n kiadott izgalmas, de nem tolakodó techno trackjei. Mindezek jutalma a manchesteri Warehouse Project rezidenciája, valamint egy saját műsort az angol szcénában központi szerepet betöltő NTS Radionál. Ezúttal aki kimarad, az tényleg lemarad!

▩ LINEUP

Or:la [Hotflush Recordings / Deep Sea Frequency]

support:

Tolo / Mate Tollner [LavaLava] b2b Subotage [NVC]

Soundbank [Designer Drums]

▩ early bird: https://www.residentadvisor.net/events/1085431

www.facebook.com/​events/​2555318304693285/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó