Pulzar

Partyajánló

▩ Beesmunt Soundsystem ▩ ▩ Designer Drums ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2018. február 23.
Helyszín LÄRM
Stílus Electronic
▩ Beesmunt Soundsystem ▩ ▩ Designer Drums ▩2018-as évadunkat a tavalyihoz hasonlóan idén is eklektikával indítjuk. Adott két amszterdami kamasz, akiket a hangerő miatt a szülők a pincébe (innen a név, ugyebár) száműznek zenélni, hogy aztán suli- és egyetemi bulik kaotikus világából Tom Trago segítségével Beesmunt Soundsystem-ként belépjenek a nagybetűs klubéletbe.LÄRM

▩ Beesmunt Soundsystem ▩ ▩ Designer Drums ▩ @ LÄRM

2018-as évadunkat a tavalyihoz hasonlóan idén is eklektikával indítjuk. Adott két amszterdami kamasz, akiket a hangerő miatt a szülők a pincébe (innen a név, ugyebár) száműznek zenélni, hogy aztán suli- és egyetemi bulik kaotikus világából Tom Trago segítségével Beesmunt Soundsystem-ként belépjenek a nagybetűs klubéletbe.

Olyannyira nagybetűs, hogy karrierjük elmúlt 10 évében két szuper legendás klub, a Paradiso Amsterdam és a TrouwAmsterdam (✝) rezidenseként is működtek, valamint több mint 5 éve saját műsoruk van a holland zenei menőség egyik fellegvárában, a Red Light Radio-nál. A nemzetközi figyelmet a 2014-es EP-jük és a "How I Wish" című house bomba hozza el (mi is ekkor kaptuk fel a fülünket rájuk!), zenéjük azonban - a dj szettjeikhez hasonlatosan - nehezen tuszakolható uniformisba: azóta a második hullámos Detroit-technótól a baleári elektronikáig sok-sok hatással gazdagították trackjeiket. Dj szettjeiknél az "anything goes" hozzáállás az, ami megragadott minket: az adott este hangulatától függően a baleáris house bujaságát válthatja akár techno, akár klasszik disco, vagy éppen afrofunk éspervagy törzsi ütemek. Persze sosem önzőn, évek gyakorlatával a hátuk mögött szépen koherensen.

▩ LINEUP

Beesmunt Soundsystem

support: Akos V / PIZZA AMORE / Soundbank

▩ early bird ticket: https://www.residentadvisor.net/events/1066116

www.facebook.com/​events/​1940176372963019/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó