Pulzar

Partyajánló

INDIVIDUUM presents Michał Wolski "X"

Fellépők
Dátum 2020. február 1.
Stílus Techno
INDIVIDUUM presents Michał Wolski "X"Az INDIVIDUUM örömmel jelenti be egyes számú projektjének második eseményét, mely audiovizuális összművészeti kísérletünk következő állomása.

INDIVIDUUM presents Michał Wolski "X"

Az INDIVIDUUM örömmel jelenti be egyes számú projektjének második eseményét, mely audiovizuális összművészeti kísérletünk következő állomása.

▪️ ▫️ ◾️ ◽️ ◼️ ◻️ A KONCEPCIÓ

E különleges koncepció keretein belül aktuális vendégünk továbbra is kihívást fog teljesíteni: egy, a háttérben vetített - általa szeretett - filmet kell zeneileg interpretálnia. Ilyen módon egy teljesen új oldaláról ismerhetjük meg a művészt, alkotó és közönsége válhat eggyé hangok és képek pulzáló fúziójában.

▪️ ▫️ ◾️ ◽️ ◼️ ◻️ A MŰVÉSZ

Második vendégünk a kortárs kelet-európai gépzene egyik legtehetségesebb fiatal művésze, Michał Wolski. A lengyel úriember először jár Magyarországon, és örömmel fogadta el felkérésünket, hogy általa betekintést nyerhessünk az ambient és a techno jelenkori fejlődésébe, e műfajok sokszínűségébe.
Wolski messze nem csak a térségből tűnik ki hihetetlenül izgalmas hangzásvilágával és mindig egyedi művészetével. Az egész szcéna megkerülhetetlen alakjává, sőt alakítójává vált az utóbbi években. Fellépőtársai között olyan nevek bukkannak fel, mint Neel, Mike Parker, Kobosil, Abdulla Rashim, Claudio PRC vagy épp előző vendégünk, Cio D' Or. Letette már névjegyét Kínában is, produceri munkásságát megannyi kiadó (Semantica, End of Perception, Eerie, Monday Off) neve fémjelzi. Boiler Room, Tresor, HATE, nyolc, 9...

▪️ ▫️ ◾️ ◽️ ◼️ ◻️ AZ "X"

Az est "X"-es korhatár-besorolással rendelkezik. Az "X" kategória a filmes világban azt jelenti, "kizárólag felnőtt nézőink számára". Jelen esetben eseményünket kizárólag felnőtt befogadóinknak ajánljuk!

▪️ ▫️ ◾️ ◽️ ◼️ ◻️ A MIÉRT

Első bulinkkal mélyvízbe ugrottunk, szerettük volna felmérni a terepet. Nyitottságotok minden várakozásunkat felülmúlta, így hát úgy döntöttünk, még most beleállunk, hogy aztán a tavasz beköszöntével kellemesebb vizekre evezhessünk.
Második zenés eseményünkön olyan élményt szeretnénk adni nektek, ami páros lábbal rugaszkodik el mindannyiunk komfortzónájától.
Egy élményt, ahol minden érzékszerv figyel, ahol a levegőnek súlya van. Egy élményt, ahol jelen van félelem és gyönyör, ember és gép, menny és pokol, realizmus és szürrealizmus. Zuhanás és repülés egy teljesen más dimenzióba.
Jelenlét csak saját felelősségre!

▪️ ▫️ ◾️ ◽️ ◼️ ◻️ A JÁTÉK (PROJECT III)

Hármas számú projektünkről is lehull a lepel. Ide fognak tartozni azok a dolgok, amik kifejezetten rátok fókuszálnak, értetek vannak, titeket segítenek.
Mint azt észrevettétek, előző flyerünkön a kép volt a leghangsúlyosabb tényező. A mostani bulitól kezdve minden egyes alkalommal egy általatok küldött saját kép vagy fotó lesz a flyeren, név megjelölésével. A folyamat a következőképp néz ki:
- Kulcsszavak a filmek alapján, melyek érvényesek a játékra (az egyiknek legalább feleljen meg): (rém)álom, önvallomás, elgépiesedés.
- Január 5-én kiposztolunk egy e-mail címet, ahova várjuk a képeket. Az első 50 kép fog versenyezni. A képek beküldésének határideje: január 12.
- Az utána következő napokban kiválasztunk belőlük ötöt, amik közül ti fogtok dönteni szavazással. A kedvelések száma fog számítani.
- A nyertes kép készítőjét megajándékozzuk egy páros belépővel, valamint a fekete helyett egy fehér karszalaggal.

▪️ ▫️ ◾️ ◽️ ◼️ ◻️ A SZABÁLY

Az estét profi operatőr kíséri végig, így bármilyen felvételkészítés továbbra is tilos! Míg a legtöbbetek betartotta szabályunkat, sajnos volt olyan, aki nem értette, miért tiltjuk meg a telefon használatát, miközben az eseményért pénzt kérünk.
Bulijaink egyik meghatározó eleme a telefonmentesség, így a jegy megvétele a szabály automatikus elfogadását vonja maga után.
Köszönjük, hogy tiszteletben tartjátok kérésünket! :)

Jegyértékesítés:https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1366549

Early bird: 7 €
Elővételes: 9 €
Helyszíni: 3500 HUF

További infók hamarosan!

Love Exposure & Tritone

www.facebook.com/​events/​583881175517020/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó