Pulzar

Partyajánló

Raveyard pres. Ayarcana

Fellépők
Dátum 2020. február 7.
Stílus Techno
Raveyard pres. AyarcanaAz új évtizedben sem tágítunk attól a szellemiségtől, amit két éve elkezdtünk. Olyan előadókat mutatunk be elsősorban Magyarországon, akik korábban még sosem jártak itt, ám meghatározó hangzásuknak köszönhetően tényezőivé váltak a techno nemzetközi terepének, és jó eséllyel az üvegplafon áttörése előtt állnak a karrierjükben – ha csak ez már meg nem történt. Nem különben válogatunk a hazai DJ-k és producerek között, akik ugyanígy meghatározói és/vagy feltörekvő alkotói a magyar elektronikus zenének.

Raveyard pres. Ayarcana

Az új évtizedben sem tágítunk attól a szellemiségtől, amit két éve elkezdtünk. Olyan előadókat mutatunk be elsősorban Magyarországon, akik korábban még sosem jártak itt, ám meghatározó hangzásuknak köszönhetően tényezőivé váltak a techno nemzetközi terepének, és jó eséllyel az üvegplafon áttörése előtt állnak a karrierjükben – ha csak ez már meg nem történt. Nem különben válogatunk a hazai DJ-k és producerek között, akik ugyanígy meghatározói és/vagy feltörekvő alkotói a magyar elektronikus zenének.

Éppen ezért 2020 első Raveyardjának vendége az absztrakt és groteszk hangzásáról ismert, megalkuvást és képmutatást nem ismerő Ayarcana  lesz, akit a Technokunst atyamestere, Isu, a házigazda Man + Machine, valamint a Metronóm bulikból ismert aurin fognak kiegészíteni február 7-én a Dürer Kertben.

Jegyek a helyszínen lesznek elérhetők:
éjfélig 2500 HUF
utána 3000 HUF

Lineup:

Ayarcana
Isu
Man + Machine
Aurin

www.facebook.com/​events/​1297200827150297/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó