Pulzar

Partyajánló

Bob Moses (Club Set) // Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2020. február 5.
Stílus Electronic
Bob Moses (Club Set) // Akvárium KlubAz Akvárium Klubba érkezik a kanadai elektroduó, a Bob Moses. A Tom Howie és Jimmy Vallance alkotta formáció az elektronikai elemeket keveri zongora- és gitárkísérettel, amivel egészen különleges zenei világot varázsolnak maguk köré. Mindezt most élőben is átélhetjük, február 5-én az Akváriumban!

Bob Moses (Club Set) // Akvárium Klub

Az Akvárium Klubba érkezik a kanadai elektroduó, a Bob Moses. A Tom Howie és Jimmy Vallance alkotta formáció az elektronikai elemeket keveri zongora- és gitárkísérettel, amivel egészen különleges zenei világot varázsolnak maguk köré. Mindezt most élőben is átélhetjük, február 5-én az Akváriumban!

2015-ben jelent meg Days Gone By című debütáló albumuk, melyről a Tearing Me Up című slágerrel azonnal berobbantak a köztudatba. A dalt Grammy-díjra is jelölték Best Dance Recording kategóriában, majd a dalból készült remix ugyanebben az évben meg is nyerte a Best Remixed Recording kategória Grammy-jét. Ezután körbeturnézták a világot, felléptek már többek között a Glastonbury-n és a Coachella-n is, valamint Ellen DeGeneres talkshow-jában is. Tavaly jelent meg második albumuk Battle Lines címmel.

Február 5-én Bob Moses club settel érkezik a KisHallba, nem érdemes kihagyni.

Bob Moses (club set)
Időpont: 2020. február 5.
Helyszín: Akvárium Klub, KisHall
Jegyár: 3900 Ft / 4900 Ft / 5900 Ft
Jegyekhttps://akvariumklub.hu/programok/bob-moses-club-set/
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2408829536050802/

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó