Pulzar

Partyajánló

LÄRM ▩ Dalmata Daniel ▩ ▩ CT Kidobó & LAU ▩ Sematic4

Fellépők
Továbbá még: CT Kidobó, LAU
Dátum 2020. augusztus 7.
Stílus ismeretlen
LÄRM ▩ Dalmata Daniel ▩ ▩ CT Kidobó & LAU ▩ Sematic4Nem olyan rég jelent meg CT Kidobó és LAU első közös anyaga a Dalmata Daniel Extra sorozatban a hamburgi L.F.T remixével kiegészülve 10" lathe cut lemezen. Na ez amit most jól meg ünnepelünk a LÄRMnek hála és Sematic4 támogatásával!

LÄRM ▩ Dalmata Daniel ▩ ▩ CT Kidobó & LAU ▩ Sematic4

Nem olyan rég jelent meg CT Kidobó és LAU első közös anyaga a Dalmata Daniel Extra sorozatban a hamburgi L.F.T remixével kiegészülve 10" lathe cut lemezen. Na ez amit most jól meg ünnepelünk a LÄRMnek hála és Sematic4 támogatásával!

CT Kidobó már jó pár éve aktív producer, és milyen akkurátus és maximalista fajta, minden hang végletekig próbálva, hogy a megfelelő módon és helyre kerüljön mire a díj nyertes műt késznek kiáltja. Tavaly nyár elején az egyik ilyen alkotása a Exterminador EP a digitális sorozatunk második epizódja lett.

LAU se ma kezdte az ipart, live szettjeivel már keresztbe kasul bejárta Budapest és hazánk minden legál és illegál zenei eseményét klubban, erdőben, gyárépületben, fesztiválon és még sorolhatnánk hol. Producerként intuitív, spontán, nem hiába az élő szetteinek felépítései nagy hatással van trackjeire is. LAU már dolgozik első dalmatás szóló kiadványán, amik előtt már válogatásainkon szerepelt az elmúlt években, illetve első hivatalos remixével is meg tisztelte a kiadónkat.

De most itt persze nem a külön külön munkásságuké a hangsúly hanem az a kollaboráció ami 2019 éve vége fele kezdődött jó néhány jammelés, számírás, egy közös live a Toldiban, Exiles bulin és végül a DDE02 következett. Eredeti tervünk sajnos a világban kialakult járvány helyzet miatt a nem valósult meg amikor is L.F.T.-vel közösen ünnepeltük volna meg ezt a kiadvány még áprilisban, de hálásak vagyunk a sorsnak, hogy Augusztus 7-én ezt most tudjuk pótolni!

Az esetéhez csatlakozott a dalmata falkából Sematic4 is aki már a '90-es évek tört és hiphop zenék hullámain szörfölt DJként és producerként, bár más néven. 2010-es évek elején kezdte el merült el electro, az acid és techno hangzásban. Amit olyan kiadók jó pár neves kiadó megjelentettet és Dalmata Daniel Split szériában DJ Overdose-zal van közös lemeze. Nem kis rutinnal áll az este elé és ahogy CT Kidobó és LAU ő is hosszú szettel készül majd!

▩ Line Up:
CT Kidobó & LAU
Sematic4

www.facebook.com/​events/​281089523181340/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó