Pulzar

Partyajánló

Technokunst Club ▩ Adam X

Fellépők
Dátum 2020. január 17.
Stílus Techno
Technokunst Club ▩ Adam XA techno születését Detroithoz kötjük, a lazaságát Chicagóhoz a kísérletiességét pedig New Yorkhoz. A 'New York'-i sound minden stílust kedvelő számára egy unikális irányt jelölt meg. Kinek nem tölti el még mindig a szívét a melegség egy-egy Damon Wild vagy egy Function zene hallatán? Ennek a remek oldalágnak az atyját sikerült a Technokunst 10 éves fennállásának a történetében másodszor, hazánkba csábítani.

Technokunst Club ▩ Adam X

A techno születését Detroithoz kötjük, a lazaságát Chicagóhoz a kísérletiességét pedig New Yorkhoz. A 'New York'-i sound minden stílust kedvelő számára egy unikális irányt jelölt meg. Kinek nem tölti el még mindig a szívét a melegség egy-egy Damon Wild vagy egy Function zene hallatán? Ennek a remek oldalágnak az atyját sikerült a Technokunst 10 éves fennállásának a történetében másodszor, hazánkba csábítani.

Adam a Sonic Groove kultikus kiadó mentoraként a mai napig az egyik legbefolyásosabb szereplője a szcénának, amit pár éve már Berlinből igazgat. Munkái a 90-es évek elejétől meghatározóak és saját kiadóján kívül többek között a L.I.E.S. az Aufnahme + Wiedergabe, a Bite is művészei között jegyzi, de hozzá köthető a The Secret Initative, Mass-X-Odus és a legismertebb alteregója a Traversable Wormhole. Ez utóbbi adja meghívásának egyik aktualítását, hisz novemberben jelentette meg ezen a néven második albumát, mely a 6 évvel korábban a CLR égisze alatt jegyzett elsőt követi. Pont akkor volt legutóbb a vendégünk, így szinte adta magát, hogy az új album megjelenésének környékén újra Budapestre látogasson, aki 2020 első fellépője lesz sorozatunkban. Tartsatok velünk ezen az indusztriális utazáson, ahol Adam X 3 órás dj szettje gazdagítja a Technokunst feledhetetlen estjeinek számát.

▩ line up
Adam X (Sonic Groove / Traversable Wormhole / L.I.E.S. - US)
Dork
Isu

Visual: Meet Lab

Artwork: Dániel Zsigó & Dora Berkes

▩ ticket
23.00 - 24.00 - 2500
24.00 - 01.00 - 3000
01.00 - 06.00 - 4000

pre sale: RA

www.facebook.com/​events/​430483070952229/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó