Pulzar

Partyajánló

K-k ▩ ▩ Dollkraut

Fellépők
Dátum 2020. február 28.
Stílus Electronic
K-k ▩ ▩ Dollkraut▩ LÄRM ▩ K-k ▩ ▩ Dollkraut ▩

K-k ▩ ▩ Dollkraut

▩ LÄRM ▩ K-k ▩ ▩ Dollkraut ▩

▩ LINE UP
Dollkraut
DJ Crimson
Dj Syncbutton
Max Sinclair


▩ INFO
A holland Pascal Pinkerttel kapcsolatban általában két dolog merül fel azonnal: a Dollkraut néven kivitelezett produkcióit jellemző folyamatos és inspiráló rizikóvállalás, illetve a kérdés, miszerint az övé lehet-e a legjobban hangzó név a legjobb művésznévvel rendelkező artistok listáján.

Szóval rizikó, továbbá eklektika, pszichedelia és DIY, ezek az állandó hívószavai a Dollkraut-féle megközelítésnek; korábban több folk és kabaré, mostanában több fétis és szigor...Sőt, a látszat szerint manapság a kritikusan magasra nőtt, de még mindig rém izgalmas holland electro-synth-ebm-industrial hullám tetején lovagol. Pláne, hogy annak felkorbácsolásában nem vétlen Pinkman és a Charlois alkotta kiadófamília asztalánál csillogtatja krautrock aromájú lo-fi diszkójának groteszk humorát. Ráadásul De Ambassade nevű projektjének szintiwave-es melankóliáját a szintén valószerűtlenül kúl és szintén holland Knekelhuis ölelésében sírta ki magából. Valójában mégsem ennek a trendnek a gyermeke. Több, mint egy évtizede érlelt megszólalásában érezhetően, dj-szettjeiben kiváltképp, legalább ekkora rokonságot mutat a szabadstílus régebbi, sokszor egészen más karakterű képviselőjével Optimo-tól, Bullionon át a Dark Entries katalógusának számtalan lakójáig bezárólag.

Dollkraut először játszik Budapesten, az esemény különlegessége miatt még vacilálunk a lakkbőr, vagy a jogging motoros dzsekivel dresscode között...

Hazai felvezetésről és persze levezetésről nem más gondoskodik mint DJ Crimson, Dj Syncbutton és Max Sinclair.

▩ BE ▩ IN
Pre-sale tickets are on Resident Advisor
https://www.residentadvisor.net/events/1329415

www.facebook.com/​events/​2410797202584425/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó