Pulzar

Partyajánlók

2018. szeptember 22., szombat

2018. szeptember 22., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-09-22] BE MASSIVE & Illegal Control Pres: ANDRÉ WINTER (DE)
     

    Andre Winter 3. alkalommal a vendégünk!
    Oliver Huntemann jobb keze kiadó és producer társa André Winter!
    Bővebben
  • [2018-09-22] P L A S T I C with Rebekah
     

    P L A S T I C with Rebekah
    Bővebben
  • [2018-09-22] Bwana ▩ ▩ Designer Drums
     

    Őszi klubszezonunkat Nathan Micay aka Bwana kanadai producer/dj-vel indítjuk, aki zeneileg és életében is elég kalandos utat tett meg azóta, hogy 2012-ben, alig 19 évesen berobbant a köztudatba a "Baby Let Me Finish" single-jével.
    Bővebben
  • [2018-09-22] LM5 w/ Fernando Ferreyra & Dmitry Molosh
     

    Eddig sosem tartottuk meg, most azonban ünnepi kínálattal jelentkezünk 5. születésnapunkra. Dmitry Molosh fellépésére már nagyon vártunk, Fernando Ferreyra pedig egyszerűen Fernando Ferreyra, hiba nélkül.
    Bővebben
  • [2018-09-22] Bart Skils【NL】// RIO
     

    1 éjszaka a #legzordabb lépőkkel...
    7 fellépő a #legmasszívabbak táborából...
    Bővebben
  • [2018-09-22] Cruisin Season Closing powered by Roar
     

    2018-ban utoljára fut ki a Cruisin az Európa hajó fedélzetén!
    Az évben utoljára hajózunk a mozgó panorámában a legdögösebb house-sokra lépve, hogy tánccal köszönjük el gyönyörű fővárosunk lenyűgöző épületeitől és hídjaitól. A Cruisin rezidensei Yvel & Tristan, James Grow, Marco Grandi mellé ezúttal a Truesounds boss Peter Makto érkezik majd. Legyen tánc!
    Bővebben
  • [2018-09-22] Lick The Click! Sunburst #149
     

    Több, mint 5 hónap és 20 együtt töltött hétvége után nagyon úgy fest, hogy most szombaton szállunk vízre utoljára ebben az évben.
    Sokat kivett belőlünk ez a szezon, de minden eddiginél jobban éreztük magunkat. Minden eddiginél lelkesebb közönséget kaptunk hétről-hétre és remek élményekkel gazdagodva vonulunk el 6 havi téli álmunkra. Reméljük jól éreztétek magatokat. Köszönjük, hogy jöttetek. Köszi az A38 Hajónak a támogatást. GG-nek és csapatának a koktélokat. A marketingosztályon Berta Zsuzsinak és Konrád Balázsnak, Ottónak, Bendinek, Szabinak, Rozinak és Bobbynak a színpadkoordinációt, Sanyinak és a fiúknak a nyugalmunkat, a hajó technikai stábjának az árammal kapcsolatos dolgokat és Téglának a Martin Audióval, hogy idén is mi szóltunk a legjobban a városban. Harginak a fantasztikus flyerekért és a Streamonnak a kezdeti liveokért. Jövőre kinéztünk egy április 27-ét magunkak. Ki tudja, talán kisüt addigra újra a napramacs.
    Bővebben
  • [2018-09-22] Farbwechsel x Központ
     

    Folytatódik a kerekasztal-sörözés és pop-up szájtátás havonta a Központban.
    Magasan képzett és idomított színváltós gépkezelők a szombati protokollnak eleget téve a háttérből sugároznak hangot a legkülönfélébb komputer, lézerlemez és bakelit interfészek segítségével.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó