Pulzar

Partyajánló

Szép Booking!™ ~ DJ Okapi @ Pontoon

Fellépők
Dátum 2017. július 28.
Helyszín Pontoon
Stílus Electronic
Szép Booking!™ ~ DJ OkapiA Szép Booking!™ férfimunkásainak fröccsébe cecelégy került, azóta nagyon rajta vannak az egyik legafrikaibb, legaktuálisabb, legicipőgyilkosabb lemezlovas munkásságán, egy éves kitartó levelezés után pedig végre meg is hívták DJ Okapit, a Dél-afrikai Johannesburgból. Okapi alig győz visszaköszönni a divatos fesztiváloknak, kluboknak és podcast sorozatoknak, akik kezdik felfedezni, hogy kevés szimpatikusabb dolog van manapság a '80-as évek Dél-afrikai szintidiszkóinak újrafeltámadásánál.Pontoon

Szép Booking!™ ~ DJ Okapi @ Pontoon

A Szép Booking!™ férfimunkásainak fröccsébe cecelégy került, azóta nagyon rajta vannak az egyik legafrikaibb, legaktuálisabb, legicipőgyilkosabb lemezlovas munkásságán, egy éves kitartó levelezés után pedig végre meg is hívták DJ Okapit, a Dél-afrikai Johannesburgból. Okapi alig győz visszaköszönni a divatos fesztiváloknak, kluboknak és podcast sorozatoknak, akik kezdik felfedezni, hogy kevés szimpatikusabb dolog van manapság a '80-as évek Dél-afrikai szintidiszkóinak újrafeltámadásánál.

Johannesburg másik neve eGoli, az arany városa, DJ Okapi pedig az ottani fekete arany, hétköznapibb nevén a fekete crack legkomolyabb kitermelője, reprezentánsa és nemzetközi elosztója, leginkább Afrosynth nevű kiadóján, hasonló nevű blogján, lemezboltján, meg persze fellépésein keresztül. Okapinak, aki rendszertanilag inkább zsiráf, mint zebra, viszont egyáltalán nem ló, a Boiler Roomos, Dekmantel Fesztiválos, Strange Sounds From Beyond-os, Rinse FM-es, és RedLight Radios vendégszereplése után tehát egyértelműen a Duna-parton a helye.

A házigazdák az afrikai szintis mezőnyben csak pirosra égetnék magukat Okapi mellett, így a Szép Booking!™-okra jellemző eklektikus táncest várható, minden földi jóval és égi széppel, egyaránt.

Gyertek el!

Lineup:

DJ Okapi

DJ Suhaid

DJ Crimson

belépő/entry:ingyenes/free

Cover grafika: Hargi Csík

www.facebook.com/​events/​1910049175801489/​

Helyszín

  • Pontoon

    Is. Antall József rakpart 1. Budapest

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó