Pulzar

DEADCODE & Friends NYE 2010 flyer

Belépő
Lányoknak 22.00 -ig1 000 Ft
24.00 -ig2 000 Ft
utána3 000 Ft
Fiúknák3 000 Ft

Partyajánló

DEADCODE & Friends NYE 2010 @ HUNGEXPO K pavilon

Fellépők
Dátum 2010. december 31.
Helyszín HUNGEXPO K pavilon
Stílus ismeretlen
DEADCODE & Friends NYE 20102010 utolsó napján kerül megrendezésre a Deadcode Production szilveszteri partija a budapesti Hungexpo K-IV konferencia termében. Az óévbúcsúztató techno , tech-house banzájon Magyarország válogatott kiválóságai fogják biztosítani az ünnepi hangulatot.HUNGEXPO K pavilon
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: steryl01 gezemice
összes résztvevő megtekintése

DEADCODE & Friends NYE 2010 @ HUNGEXPO K pavilon

2010 utolsó napján kerül megrendezésre a Deadcode Production szilveszteri partija a budapesti Hungexpo K-IV konferencia termében. Az óévbúcsúztató techno , tech-house banzájon Magyarország válogatott kiválóságai fogják biztosítani az ünnepi hangulatot.

A fellépők között köszönthetjük majd a Deadcode Production alapító atyját, a hazai techno kultúra mozgatórugóját, HOT X -t. A magyar techno legendát, az Ego Traxx és I Love Deep kiadók vezetőjét, BUDAI -t ,  Deadcode emblematikus alakjait , IGOR DO'URDEN -t és COYOTE -ot. Jelen lesz továbbá a COLLINS & BEHNAM duó , valamint a Made Inn képviseletében számos emlékezetes estét levezénylő PÖLI és ROCHA.

Az első osztályú magyar fellépő gárda mellett a csúcskategóriás MARTIN AUDIO W8L hangrendszer , valamint az  eredetileg konferenciateremként funkcionáló K-IV pavilon szőnyegborítású tánctere és komfortos kanapéi is garantálják az igazi techno-házibuli feelinget. 

2010.12.31. DEADCODE & Friends NYE 2010 - Hungexpo K-IV - Budapest

Dj-k:
HOT X
BUDAI
IGOR DO"URDEN
COYOTE
POLI
COLLINS & BEHNAM
ROCHA

Helszín: Hungexpo K-IV
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Bejárat: I.kapu
Start: 21:00 End: 08:00
Jegyárak: lányoknak: 22:00 -ig 1000 HUF, 24:00 -ig 2000 HUF, utána 3000 HUF
fiúknak: 3000 HUF

beléptetés 1000 főig limitálva!!!

www.deadcode.hu 

info@deadcode.hu , 06 30 30 30 220

Facebook Event: http://www.facebook.com/event.php?eid=122061677857338&ref=ts

Online jegyrendelés:

www.deadcode.hu/​jegyrendeles 

Elővételi helyek:

Budapest, Volt Bolt , VII. Klauzál Tér 14. ( SODEXO és ACCOR utalvány elfogadóhely )
Budapest, Deep Hanglemezbolt , VI. Aradi u. 22.
Budapest, DJ Service Records , VI. Jókai utca 14.
Budapest, Record Store , IX. Páva u. 37.

Busz különjárat::

A rendezvény napján este 20:00 -tól másnap reggel 08:00 -ig a 100 -as busz vonalán különjárat közlekedik az Őrs vezér tér és Hungexpo I. kapu között.

Menetrend:

- 2010. december 31. 20:00-24:00 óra között szóló járat 15 percenként
- 2010. december 31. 00:00-03:00 óra között szóló járat 20 percenként
- 2011. január 1. 03:00-08:00 óra között szóló járat 15 percenként

Megközelítés: 

Autóval:   

A Vásárközpont GPS koordinátái:
N47° 29.587', E19° 7.294', Magasság: 143 m

 

Vonattal érkezve:  

 

Nyugati pályaudvarról: M3-mal (kék metró vonal) a Deák téri megállóig, átszállással M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 100-as busszal

Keleti pályaudvarról: M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 100-as busszal

Déli pályaudvarról: M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 100-as busszal

 

 Távolsági autóbusszal érkezve:  

Árpád híd autóbusz-állomásról: 32-es autóbusszal az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 100-as busszal

Etele tér autóbusz-állomásról: 173E jelzésű busszal a Blaha L. térig, átszállással M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 100-as busszal

Népliget autóbusz-állomásról: 1-es villamossal a Stadionok megállóig, átszállással M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 100-as busszal

Stadion autóbusz-pályaudvarról: M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 100-as busszal

Széna tér autóbusz-állomásról: M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú 100-as busszal

 

Gyalogosan:
   

a 2-es Metro Pillangó utcai megállójától 10 perc 

 


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Hyperspace: Hernan Cattaneo interjú

    A hamarosan megrendezésre kerülő Hyperspace kapcsán, Hernan Cattaneo-val is interjút készítettek a szervezők.
  • TÖLTSD LE HARDWELL LEGFRISSEBB PODCASTJÉT!

    Ezen a héten ismét új podcasttel jelentkezett a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL-on is fellépő HARDWELL. A fiatal kora ellenére máris világszintű népszerűségnek örvendő holland sztár az "On Air" névre hallgató mixsorozatának 77-ik epizódját készítette el.
  • BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 - JEGYINFÓ

    Már javában zajlik az október 13-án megrendezésre kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 jegyértékesítése. Az első 1000 darab, extra kedvezményes jegy rekordgyorsasággal kelt el, s a következő lépcsőfokot jelentő, 6 990 Forintos jegy is már csak augusztus 31-ig kapható.
  • Új videoklip a Bloody Beetroots-tól: Rockstedy

    Június utolsó hetében, a Ultra Records -nál jelent meg a BLOODY BEETROOTS vadonatúj single -je, a "Rocksteady". A zúzós nótához Wyatt Neumann rendező egy remekbeszabott videoklipet is készített, mely már látható a zenei TV-csatornákon, illetve megtekinthető a videó megosztókon is.
  • Richie Hawtin a Bónusz Fesztivál 2012-n!

    RICHIE HAWTIN személyében újabb headliner fellépővel bővült az október 13-án, szombaton sorra kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL line-up-ja! A jelenleg az ibizai Space-ben az "ENTER" névre hallgató rendezvénysorozatán dolgozó kanadai technolegenda a tavalyi Plastikman 1.5 live-show után idén dj-szettel készül megostromolni a Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválját.
  • BÓNUSZ Electronic Music Festival 2012 – Első nevek!

    2012. október 13-án ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb egynapos elektronikus-zenei fesztiválja, a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A nyári fesztiválszezon utáni időszak legjelentősebb rendezvénye idén is a budapesti HUNGEXPO hatalmas komplexumába várja a látogatókat.
  • Electric Deluxe podcast Alan Fitzpatricktól

    Néhány nap van már csak hátra a HYPERSPACE 2012-ig, ahol az Egyesült Királyság jelenlegi egyik legkeresettebb techno dj / producere, Alan Fitzpatrick is színpadra lép. A legutolsó lemezével a Beatport techno chart csúcsát is elérő zenész továbbra sem pihen, ezúttal ismét egy masszív podcasttal lepte meg a rajongóit.
  • Új Podcast Alan Fitzpatrick

    Új podcasttal jelentkezett az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n is fellépő brit techno-talentum, Alan Fitzpatrick.
  • ALAN FITZPATRICK ISMÉT A DRUMCODE-NÁL!

    Az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n, Budapesten is fellépő Alan Fitzpatrick újabb sikergyanús lemezmegjelenéssel jelentkezik. A napokban megjelent "Life Through Different Eyes" című EP egy különösen termékeny, hat hónapos stúdiómunka végeredménye.
  • Hot X @ HYPERSPACE 2011 Dj szett és Anima Sound System remix!

    Hot X hivatalos Soundcloud oldalán meghallgatható és letölthető az április 16 -i HYPERSPACE 2011 - 15 Anniversary rendezvényen rögzített HOT X szett.  Érdemes tovább böngészni az oldalt, hiszen a hamarosan megjelenő Anima Sound System - Tedd a napfényt…Hot X remixből is meghallgatható egy kis ízelítő. Kellemes zenehallgatást!
  • Árral Szemben

    A Veszprém környéki zenekarok hívószavára nagyszabású segélykoncert várja a segítő szándékú zenerajongókat október 31-én, a Veszprémi Arénában, ahol a hazai zenei élet több fontos és jól ismert szereplője képviselteti magát.
  • Above and Beyond interjú

    Az október 16-i T-Mobile Bónusz Fesztivál egyik legnagyobb dobásának a brit trance-sztáralakulat, az Above & Beyond fellépése ígérkezik. A csapatból Tony McGuiness állt rendelkezésünkre egy rövid telefonos csevej erejéig!
  • Richie Hawtin

    Richie Hawtin az elmúlt húsz év folyamán minden kétséget kizáróan az elektronikus-zenei szcéna egyik legmeghatározóbb egyénisége lett.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010

    Idén megváltozott időpontban és új helyszínen jelentkezik a DEADCODE PRODUCTION megarendezvénye, a T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010.
  • BÓNUSZ Fesztivál 2010 – újabb nevek !

    Az idei év legnagyobb magyar elektronikus zenei fesztiválján RICHIE HAWTIN , ABOVE & BEYOND és PETE TONG mellett a fellépők névsorát tovább színesíti még az angol THE ADVENT és NIC FANCIULLI, a francia PAUL RICTH, valamint a németek legújabb felfedezettje REBOOT is.
  • DUSTY KID INTERJÚ !

    Az április 10-i HYPERSPACE 2.0.1.0. egyik fő attrakciója lesz az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettjének tartott DUSTY KID fellépése.
  • EXKLUZÍV INTERJÚ PAUL VAN DYK-KAL !

    Bár megkeresésünkkor Paul épp egy kilenc napos távol-keleti utazás előtt állt, mégis boldogan vállalta interjúfelkérésünket.
  • HYPERSPACE 2009 DJ szettek a ROXY RÁDIÓban!

    2009. május 15. éjféltől hallhatjátok a ROXY radió „ROXY NIGHTMIX „ című műsorában az első két DJ szettet a 2009-es HYPERSPACE –en rögzített mixek közül .

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Szervező

  • Deadcode

    A legnagyobb elektronikus zenei partyszervező Magyarországon, nevéhez fűződik a Hyperspace és a Bónusz rendezvénysorozat.

Ajánlott videók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó