Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
lefogyasztható500 Ft

Partyajánló

StayFly presents A38_MNML w/ Damian Lazarus @ A38 tetőterasz, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. szeptember 18.
Helyszín A38 tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Techno, Tech-house, Progressive House, Minimal,
House, Electronica
StayFly presents A38_MNML w/ Damian LazarusÓriási nyári évadzáró buli az idei Balaton Sound legnagyobb és legeredetibb hősével, Damian Lazarus-szal, aki a legkiválóbb honi minmalistákkal fog karöltve felejthetetlent zúzni.A38 tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
4 vendég igazolt vissza, például: wicuskah adamusic Botes sali
összes résztvevő megtekintése

StayFly presents A38_MNML w/ Damian Lazarus @ A38 tetőterasz, Budapest

Óriási nyári évadzáró buli az idei Balaton Sound legnagyobb és legeredetibb hősével, Damian Lazarus-szal, aki a legkiválóbb honi minmalistákkal fog karöltve felejthetetlent zúzni.

Damian Lazarus

A londoni Damian Lazarus egyike az utazásai során a világot megmozgató DJ-knek, de az egyetlen, akinek izgató szettjei senki máséhoz nem hasonlíthatók. A partyk generátoraként ugyanazt a Technics és Numark lemezjátszót használja, mint ebben a kultúrában oly sokan, de a részletek és a végeredmény védjegyszerű, csak tőle származhat. Lazarus zsánere az elektro, a hip hop, a soul és a funk, a deep underground techno, a varázslat pedig abban az elképesztő, a hangulatot irányító mixben van, amely olyan klasszikus és sötét albumairól árad, mint az iskolateremtő Rebel Futurism Session One vagy az Audiofamilies, legyen az szerzői lemez vagy kompilláció. A DJ Magazine szerint a világ legjobb underground lemezlovasának nevezett Lazarus pályafutása elején az új zenei kultúrában úttörő Dazed and Confused nevű újság zenei szerkesztőjeként és szerzőjeként ismerkedett meg a lázadó, mélyről feltörő zenékkel, amelyek valódi alternatívát kínáltak a klubok csillogó és érdektelen programjához képest. Lazarus showjában a súlyos és lomha szekvenciák hirtelen mennek át megsemmisítő pörgésbe, hogy onnan visszarángassa a hallgatóit a mélységbe. A Dj party filozófiája – „A jövő mindig ebben a pillanatban kezdődik“ – tökéletesen működik. Az alapok erősek és robosztusak, mint amelyekre a City Rockers kiadó megannyi sztárja is épít, az ornamentika azonban ettől az iskolától eltérő módon már kimutathatóan az ő gondolkodásának az építménye.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • "Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?"

    Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmarkánsabb nyári szabadtéri mini fesztiválja. A Sun Goes Down ezúttal rendhagyó módon minden energiáját egyetlen felejthetetlen éjszakába sűríti, és egy eddig nem látott MONUMENTÁLIS élményre invitálja vendégeit. A nagyszínpad és a két extra helyszín felhozatala kétséget kizáróan sokak álmait váltotta valóra a Booka Shade élő showjával, a várva várt Klangkarussell párossal, Dominik Eulberg-el, a szintén live act-jével debütáló Lank-al, Naga & Betával és a hazai underground kedvenceivel.
  • Sun Goes Down 2012 – Cha-Cha-Cha Cabrio

    Ismét elindult a várva várt fesztivál szezon, így épp itt az ideje, hogy elkezdjünk zsizsegni az egyetlen fővárosi, színtisztán elektronikus zenével szórakoztató fesztivál, a Sun Goes Down körül. A Stayfly csapata idén sem felejtette el ugyanis a különleges naplemente szerelmeseit. 2012. július 26-27-28-án a szervező brigád átvéve a margitszigeti tücskök szerepét, három napon keresztül kényezteti a hallójáratokat a Sun Goes Down fellépőinek nemzetközi taktusaival.
  • MNML november

    Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket. Az új Eiffel téri klubhelyiségben az októberi bemelegítés után tovább forrósodik a hangulat .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó