Pulzar

Sun Goes Down 2011 flyer

Partyajánló

Sun Goes Down 2011 @ Margitszigeti Atlétikai Centrum

Fellépők
Dátum 2011. július 29. – 2011. július 30.
Helyszín Margitszigeti Atlétikai Centrum
Stílus Electro, Electronica, Experimental, House,
Minimal, Progressive House, Tech-house, Techno,
Bass, Dubstep, Electro
Sun Goes Down 2011Egyszer minden valóra válhat....!!! Csak igazan hinnünk kell benne!!! Merész álomnak tűnt eddig csupán, csak egy remény volt a mogyoródi Aquapark-ban rendezett elektronikus zenei Kánaán óta, hogy meg egyszer a moderntánc zenék szárnyán a mennyekbe repülhetünk. Legálabb még egyszer lesz egy fesztiválunk, ahol a fellepő művészek mindegyike az előremutató zenei irányzatok egyik kiemelkedő vezéralakja. Akar mennyire hihetetlen is, de 2011. július 29-30-an jegyet válhatunk, a partizok paradicsomába, mert a várva várt álom, most beteljesül.Margitszigeti Atlétikai Centrum

Sun Goes Down 2011 @ Margitszigeti Atlétikai Centrum

Egyszer minden valóra válhat....!!! Csak igazan hinnünk kell benne!!! Merész álomnak tűnt eddig csupán, csak egy remény volt a mogyoródi Aquapark-ban rendezett elektronikus zenei Kánaán óta, hogy meg egyszer a moderntánc zenék szárnyán a mennyekbe repülhetünk. Legálabb még egyszer lesz egy fesztiválunk, ahol a fellepő művészek mindegyike az előremutató zenei irányzatok egyik kiemelkedő vezéralakja. Akar mennyire hihetetlen is, de 2011. július 29-30-an jegyet válhatunk, a partizok paradicsomába, mert a várva várt álom, most beteljesül.

 mesebeli helyszín is kell, erre a célra a legtökéletesebb a Dunával körbe ölelt, szikrázó csillagokkal, napfelkeltével és varázslatos naplementével tarkított Margitszigeti Atlétikai Centrum.

SUN GOES DOWN igazi ikon a magyar fesztiválok között. A STAYFLY szervezőcsapata másod alkalommal színezi ki a budapesti felejthetetlen naplementét, ezúttal egy két napos giga rendezvény keretei között.

Táncoló arcok a naplementében, dj-csillagok, és a margitszigeti Cha-cha-cha, így kezdődött 2010. augusztus 7-én a SUN GOES DOWN története.

A folytatás idén, vagyis a Sun Goes Down 2. egy igazi audiovizuális katarzis lesz. 4 színpadon és két napon át az elektronikus zene stílusalkotó művészeit vonultatja fel a Stayfly, többjüket először Magyarországon. A végleges line up még nem állt össze, további meglepetés világsztárok várhatok meg.

A fesztivált megkoronázó sztárvendégek, akik még jelenleg titkosak, péntek kora estétől megkezdik a közönség mulattatását. 

A színvonalat méltón cifrázzák tovább a
CROSSTOWN REBELS LABEL legnevesebb dj sztárjai : JAMIE JONES, CLIVE HENRY, ART DEPARTMENT valamint CRAIG RICHARDS.

Természetesen a hazai lemezlovasok is tarkítják majd a két éjszakát Naga & Beta, Pöli & Polarize, Yvel & Tristan, Nora Naughty, Blatti, Stereostrip, Daviss, Roland Handrick, Roofio és a magyar live act akrobata Andras Toth emelik az este fényét.


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Kapcsolódó cikkek

  • "Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?"

    Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmarkánsabb nyári szabadtéri mini fesztiválja. A Sun Goes Down ezúttal rendhagyó módon minden energiáját egyetlen felejthetetlen éjszakába sűríti, és egy eddig nem látott MONUMENTÁLIS élményre invitálja vendégeit. A nagyszínpad és a két extra helyszín felhozatala kétséget kizáróan sokak álmait váltotta valóra a Booka Shade élő showjával, a várva várt Klangkarussell párossal, Dominik Eulberg-el, a szintén live act-jével debütáló Lank-al, Naga & Betával és a hazai underground kedvenceivel.
  • Sun Goes Down 2012 – Cha-Cha-Cha Cabrio

    Ismét elindult a várva várt fesztivál szezon, így épp itt az ideje, hogy elkezdjünk zsizsegni az egyetlen fővárosi, színtisztán elektronikus zenével szórakoztató fesztivál, a Sun Goes Down körül. A Stayfly csapata idén sem felejtette el ugyanis a különleges naplemente szerelmeseit. 2012. július 26-27-28-án a szervező brigád átvéve a margitszigeti tücskök szerepét, három napon keresztül kényezteti a hallójáratokat a Sun Goes Down fellépőinek nemzetközi taktusaival.
  • MNML november

    Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket. Az új Eiffel téri klubhelyiségben az októberi bemelegítés után tovább forrósodik a hangulat .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó