Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 490 Ft

Partyajánló

Made Inn 8. Birthday With Robag Wruhme

Fellépők
Dátum 2013. október 18.
Stílus House, Progressive House, Techno
Made Inn 8. Birthday With Robag WruhmeMinden évben elérkezik egy jeles nap, amikor azt ünnepeljük, hogy évről évre együtt bulizhatunk veletek. Számunkra is szinte hihetetlen, hogy ez a szám 8-asra kerekedett. Kerek nyolc éve, hogy a Made Inn megtette első lépéseit a hazai klubéletben, és azóta számtalan a felejthetetlen partit tudhatunk a hátunk mögött, amikre ilyenkor nagyon szívesen emlékszünk vissza.

Made Inn 8. Birthday With Robag Wruhme

Minden évben elérkezik egy jeles nap, amikor azt ünnepeljük, hogy évről évre együtt bulizhatunk veletek. Számunkra is szinte hihetetlen, hogy ez a szám 8-asra kerekedett. Kerek nyolc éve, hogy a Made Inn megtette első lépéseit a hazai klubéletben, és azóta számtalan a felejthetetlen partit tudhatunk a hátunk mögött, amikre ilyenkor nagyon szívesen emlékszünk vissza.

 Felsorolni, hogy kiket és hol láttunk eddig vendégül szinte lehetetlen, mert szinte bejártuk az összes fővárosi és vidéki nívós klubot, és a legnagyobb underground arcokat igyekeztünk elhozni és bemutatni nektek … és méltón a születésnaphoz ezt a sort most megint egy újabb nagyon különleges vendéggel gazdagítjuk: 

Robag Wruhme neve egyet jelent a minőségi techno hangzással. Anno a Wighnomy Brothers Európa szerte forradalmasította a táncparkettekre szánt techno darabok hangzását. Azóta eltelt néhány év, és Robag Wruhme - azaz e nevek mögött álló Gabor Schablitzki - producerként és DJ-ként az egyik legelismertebb név lett az underground elektronikus zene frontvonalán. Legendás kiadványait olyan elsőrangú német címkék fémjelzik mint a Kompakt, a Freude Am Tanzen és a Pampa. Ahol ez az ember megjelenik, ott szinte garantált a táncparkettrobbantás, össznépi sikítozás és az örömmámor eszméletvesztésig.

Október 18-án így ünneplünk majd: Robag Wruhme, Poli, Polarize és TI, kedves barátaink!

Helyszín: A38
Jegyek csak a helyszínen : 2490Ft

https:/​/​www.facebook.com/​events/​379528148844649/​

Archív partyajánlók

  • [2020-03-13] LÄRM * 6 év * Interstellar Funk B2B Robert Bergman
     

    Hatot vet a kocka, húsztizennégyben ezt ki gondolta volna? Gyertek, és fűzzük át egymáson a karjainkat, lazítsuk fel a finommotoros képességeinket mindkét pult előtt, az italosnál és az italósnál is, utóbbi esetében persze mindenféle más zenei iránytű megmozdulásával is, köszönhetően a holland Rush Hour All Star-tagozat két komoly formátumának. Proszekkó!
  • [2017-10-21] ▩ B N C ▩ ▩ Robert Bergman (Rush Hour) ▩
    @ LÄRM

    ▩ ▩ ▩ A kedvenc DJ-d kedvenc DJ-je, állandó Dekmantel rezidens Európa egyik legjelentősebb klubkulturális intézményének, az amszterdami Rush Hour Store-nak szűkebb családjából.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó