Pulzar

Partyajánló

▩ B N C ▩ ▩ Robert Bergman (Rush Hour) ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2017. október 21.
Helyszín LÄRM
Stílus Electronic
▩ B N C ▩ ▩ Robert Bergman (Rush Hour) ▩▩ ▩ ▩ A kedvenc DJ-d kedvenc DJ-je, állandó Dekmantel rezidens Európa egyik legjelentősebb klubkulturális intézményének, az amszterdami Rush Hour Store-nak szűkebb családjából.LÄRM

▩ B N C ▩ ▩ Robert Bergman (Rush Hour) ▩ @ LÄRM

▩ ▩ ▩ A kedvenc DJ-d kedvenc DJ-je, állandó Dekmantel rezidens Európa egyik legjelentősebb klubkulturális intézményének, az amszterdami Rush Hour Store-nak szűkebb családjából.

▩ LINEUP

Robert Bergman (Rush Hour, L.I.E.S., Brew - NL)

Charly Delhom (Balance Recordings, FR)

DJ Crimson (Szép Booking / Férfimunka)

DJ Suhaid (Szép Booking / Férfimunka)

Bronksi (LÄRM)

▩ INFO

Egyszer ajándékba vett egy lemezt, aztán észrevette, hogy magának is akarja. "Szóval, azt hiszem, irigységből kezdődött" - mondta egy interjúban a zeneszerelemről Robert Bergman, aki azóta már bőven az egyik legelvetemültebb vinylista, a hollandok titkos kedvence, aki bámulatos fókusszal halássza ki a house sebes sodrású folyamából a legértékesebb aranyrögöket - ezt a lejjebb posztolt Boiler Roomos előadása is vastag filccel húzza alá. De ha éppen arról van szó, akkor kizárólag vasakon állít elő nyers szívóssággal acélozott darabokat. Hozzánk a táncra ingerlő instantget kedvenceit hozza barázdált korongokon, hasonlóan kényes ízlésű magyar lineuppal szétszupportálva.

▩ IN

1500 < 0100 < 2000 HUF

www.facebook.com/​events/​1558511430838453/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó