Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig500 Ft
Mindenkinek éjfél után1 000 Ft
500 ft lefogyasztható

Partyajánló

Made Inn est @ A38 tetőterasz, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. augusztus 12.
Helyszín A38 tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus House, Progressive House, Techno
Made Inn estMég nyakig ülünk a nyárban, de a Made Inn legénysége máris kivonta a vitorlákat, hogy az új hullámokon lovagolva egy egyéjszakás csobbanásra csábítsa a fővárosban rekedt partibetyárokat.A38 tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Made Inn est @ A38 tetőterasz, Budapest

Még nyakig ülünk a nyárban, de a Made Inn legénysége máris kivonta a vitorlákat, hogy az új hullámokon lovagolva egy egyéjszakás csobbanásra csábítsa a fővárosban rekedt partibetyárokat.

A hosszú nyári szünet után így végre újra együtt rütyőzhetünk kedvenc a lemezlovagjaink gerjesztette élvezetes rezgésekre, hiszen augusztus 12-én, csütörtökön éjszaka ismét Budapesten ropognak a Made Inn bulik híres 4/4-ei a jó öreg A38 fedélzetén.
 
Bár az ország számos pontján csökkenthettük hiányérzetünket Pöli és Polarize szettjeivel – legyen szó nagy fesztiválról vagy kis házbibuliról -, azért mégis a budapesti összeröffenést vártuk már igazán epedve. Most, hogy ismét a fővárosban  hegyezhetjük a fülünket Pöli kapitány lélekmelengető house korongjaira, riszálhatunk Polarize zsiványul adogatós szettjére, lépegethetünk Rocha zenei mesterkedéseire vagy éppen bomolhatunk Daviss finom intelmeire, és Roofióval a szakszerű bemelegítés csínját-bínját is átvehetjük, vége a böjtnek, jöhet a hangos dőzsölés a fekete korongok és a friss dunai szél szárnyán terjedő koszos funk és house ütemeire!
 
Feltétlenül számítunk megtisztelő jelenlétedre!
 
 
Készítette: VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)
http://www.mediall.org/vamp

Ajánlott lemezek

  • Lehull a lepel – Son-Tec

    Pár hónapja beszámoltunk Son-Tec sikereiről, akiről azt hittük egy új név a magyar palettán. De mint kiderült egy ismeretlen ismerőst takar ez a név.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó