Pulzar

Partyajánló

▩ tomszeret pres. ▩ ▩ House of Hummus ▩

Fellépők
Dátum 2018. május 5.
Stílus House
▩ tomszeret pres. ▩ ▩ House of Hummus ▩Tom Selectet itthon sokan jól ismerik a Girls & Mathematics, a Tanz Global és az emlékezetes balatonaligai hajnalok vonzáskörzetéből. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy Berlinben élő expatként ő a legnagyobb hummuszkészítő magyar, akinek kosztját még a Panorama Bar másnaposai is vadul kanalazzák egy neuköllni lemezbolt-étteremben.

▩ tomszeret pres. ▩ ▩ House of Hummus ▩

Tom Selectet itthon sokan jól ismerik a Girls & Mathematics, a Tanz Global és az emlékezetes balatonaligai hajnalok vonzáskörzetéből. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy Berlinben élő expatként ő a legnagyobb hummuszkészítő magyar, akinek kosztját még a Panorama Bar másnaposai is vadul kanalazzák egy neuköllni lemezbolt-étteremben.

A csicseriborsókrém márpedig nem csak laktat, de összeköt: borítékolható volt, hogy Tom hamar eljut a Giegling felől indult, ma már a Legotek Recordshoz tartozó berlini-izraeli house-szárnyhoz, akik a klasszikus német táncolós alapanyagot ütik meg mélyről feltörő aromákkal. Most végre a LÄRMben is.

▩ EXTRA
Az este elején, 11-01-ig ingyen humusz+pita kombóval tölthetjük fel az energiacelláinkat a bárban, amit Tom fog legyártani. Ki. Nem. Hagyod.

▩ BE
1500 HUF

▩ LINEUP
NiiR (ISR)
Eisenberg (ISR)
Tom Select

www.facebook.com/​events/​203992803542135/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó