Pulzar

Partyajánló

▩ Férfimunka™ ▩ ▩ Gilb'R ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2017. november 18.
Helyszín LÄRM
Stílus Electronic
▩ Férfimunka™ ▩ ▩ Gilb'R ▩Vannak DJ-k, vannak ugye a DJ-k DJ-i, vannak a DJ-k DJ-inek a DJ-i (állítólag léteznek!), az egész DJ/producer/kiadófőnök ökoszisztéma csúcsán pedig ott van Gilb’R.LÄRM

▩ Férfimunka™ ▩ ▩ Gilb'R ▩ @ LÄRM

Vannak DJ-k, vannak ugye a DJ-k DJ-i, vannak a DJ-k DJ-inek a DJ-i (állítólag léteznek!), az egész DJ/producer/kiadófőnök ökoszisztéma csúcsán pedig ott van Gilb’R.

Az ember, aki egyáltalán nem bír mellényúlni, de már nagyon rég. Legyen kedves, szóljon valaki, ha talál unalmas Gilb'R mixet, komolyan. Nyugodtan vissza lehet tekerni a Radio Nova korszakáig, az nagyjából 25 év, valami csak akad. Felírjuk ötödmagával a vendéglistára.

Gilb'R megmártózott már szinte minden stílusban, legyen az hiphop, drum and bass, jazz, dub, new wave, vagy experimental, és lemoshatatlanul viseli nyomukat. Fura hibrid hangzásával az elsők között vitte olyan terepre a house-t, ami miatt vígan lehet játszani akár tíz-húsz éves zenéit is a mai hipszter pumpák között.

Aktuális székhelye Amszterdam, van dolga bőven: a Red Light Radio-n fut műsora, a Dekmantel Selectors alapfigurája, és rendszeresek a Young Marcoval vívott b2b pengeváltásaik. Gilb’R bírja az ilyesmi kollaborálásokat: a közelmúltból DJ Sotofett ugorhat be, de az egész közös játék ügy egy I:Cube nevű legendával kezdődött. Ketten alkotják a Chateau Flight-ot, három album, raklapnyi remix, ep, maxi szegélyezi útjukat.

Gilb’R kiadója, a Versatile már több, mint két évtizede fut, de sok legendás kiadóval ellentétben szarik önnön legendásságára, viszont tartja lépéselőnyét, mitöbb, keményen diktálja a tempót, legyen szó krautos-kozmikus klubzenéről, arab technoról, freejazzbe oltott house-ról, ambientről, vagy bármiről, ami épp izgalmas. És pont ezért hívtuk el, hogy arra táncoljunk, ami épp izgalmas, hiszen Gilb’R ebben a legnagyobb.

▩ LINEUP

Gilb'R (VERSATILE)

DJ Suhaid (Szép Booking / Férfimunka)

DJ Crimson (Szép Booking / Férfimunka)

▩ artwork _ hellohargi

▩ klubvizuál _ syncnoise

▩ IN

1500 < 01:00 < 2000 HUF

www.facebook.com/​events/​125013581512439/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó