Pulzar

Partyajánló

▩ Szép Booking! ▩ ▩ The Maghreban ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2016. november 5.
Helyszín LÄRM
Stílus Electronic
▩ Szép Booking! ▩ ▩ The Maghreban ▩Teljesen jogos, ha valaki a The Maghreban nevet olvasva a klubokat huzamosabb ideje lázban tartó afro-, arab-hullám tónusában képzeli el a bulit. Első olvasatnak tök oké, tényleg esélyes jópár kör ebből a hangulatból is, viszont az a helyzet, hogy a külső-londoniként rave-ről rave-re cseperedő, hardcore dzsungelistaként öntudatra ébredő, és egyébként hiphop, jazz, dub, world music-fanatikus Ayman Rostom érthetően kicsit máshonnan közelít, és észak-afrikai, közel-keleti zenei asszociációi egészen más ívben kerülnek elő, mint a téma kirakatarcainál.LÄRM

▩ Szép Booking! ▩ ▩ The Maghreban ▩ @ LÄRM

Teljesen jogos, ha valaki a The Maghreban nevet olvasva a klubokat huzamosabb ideje lázban tartó afro-, arab-hullám tónusában képzeli el a bulit. Első olvasatnak tök oké, tényleg esélyes jópár kör ebből a hangulatból is, viszont az a helyzet, hogy a külső-londoniként rave-ről rave-re cseperedő, hardcore dzsungelistaként öntudatra ébredő, és egyébként hiphop, jazz, dub, world music-fanatikus Ayman Rostom érthetően kicsit máshonnan közelít, és észak-afrikai, közel-keleti zenei asszociációi egészen más ívben kerülnek elő, mint a téma kirakatarcainál.

Kedvenc zsánereit korábban Dr Zygote-ként hajszolta tudathasadásig, The Maghreban-ként már a house és a techno a szerelem. Kohó-melegen izzó, ipari csarnokok kongását idéző szívdobbanásokkal lüktető szerelem ez. A bizarrul szenvedélyes törődés gyümölcse sok gyönyörű mutáns szerzemény és dj-mix. Cakkosak, koszosak, hangosak is ugyan, de helyén van a szívük. Egy robosztus leftfield teknó ölelésre, vadító afro simire, ködös-füstös house hipnózisra mindig jók vagyunk náluk.

▩ LINEUP

Maghreban

DJ Crimson

DJ Suhaid

▩ HUF

1500

www.facebook.com/​events/​1786156988328347/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó