Pulzar

Partyajánló

Szép Booking!™ ❒ ❒ Red Axes @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2016. február 6.
Helyszín LÄRM
Stílus House
Szép Booking!™ ❒ ❒ Red AxesA Red Axes ebben a pillanatban annyira divatos, aktuális és izraeli, hogy egyáltalán nem csoda, ha nevük hallattán összeszorul a gyomrunk. Két tel-avivi producer, Dori Sadovnik és Niv Arzi először a Red Cotton nevű new wave - post punk zenekarban tolták együtt, aztán kiköltöztek Amszterdamba, majd vissza. 2009 óta jönnek ki lemezeik Red Axes néven, jórészt a képtelenül cool I'M A CLICHE kiadónál.LÄRM

Szép Booking!™ ❒ ❒ Red Axes @ LÄRM

A Red Axes ebben a pillanatban annyira divatos, aktuális és izraeli, hogy egyáltalán nem csoda, ha nevük hallattán összeszorul a gyomrunk. Két tel-avivi producer, Dori Sadovnik és Niv Arzi először a Red Cotton nevű new wave - post punk zenekarban tolták együtt, aztán kiköltöztek Amszterdamba, majd vissza. 2009 óta jönnek ki lemezeik Red Axes néven, jórészt a képtelenül cool I'M A CLICHE kiadónál.

Zenéjük egyáltalán nem olyan, mint egy viszonylag távoli, másod-harmad unokatestvérünk karácsonyra küldött válogatáskazija, viszont ugyanúgy nem tudod hova tenni: reszelős ipari diszkó? Orraesős hipno-house? Tökös-kúrós keleti beatek? Kecskepásztor-baleária? Vallásos áhitat? Ironikus hülyeség? DJ-ként ráadásul olyan jópofa dolgokat engednek meg maguknak, amiktől ők már eleve jól szórakoznak, így könnyítve meg a közönség dolgát, ami az unatkozva ácsorgás helyetti rendes bulizást illeti.

❒ LINEUP

Red Axes

DJ Crimson

DJ Suhaid

❒ ❒ BE

2000, alkudni kötelező

www.facebook.com/​events/​971666066239309/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó