Pulzar

Partyajánlók

2016. február 6., szombat

2016. február 6., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-02-06] ★ Corvin Club x Disqrate pres. D'JULZ ★
    @ Corvin Club

    D’julz már 92-óta aktív tagja az elektronikus zenei szcénának Franciaországban, zenetörténelem könyvekbe illő sikertörténet a névhez fűződő, 97 óta működő „Bass Culture” klubest a párizsi Rex Club-ban. Az ezredforduló után kilenc évvel, szintén Bass Culture néven létrehozta saját zenei platformját. Producerként már a pályája kezdete óta működik, megjelenéseit a Poker Flat, Safari, Circus Company, és a Ovum gondozta, hogy tényleg csak párat említsünk a minőségre garanciát adó kiadók közül. Hosszú karrierje alatt természetesen bejárta a legnagyobb klubokat (fabric London, Panorama Bar Berlin, Amnesia Ibiza, DC10, Circoloco) és fellépet már minden számottevő fesztiválon. D'Julz-t ezen az estén a Nigel Sorter és Andras Garay által közösen éltre hívott, Disqrate klubestje keretében hallhatjuk Budapesten.
    Bővebben
  • [2016-02-06] PRESIDENT BONGO (GusGus) // Akvárium Klub
    @ Akvárium Lokál

    A GusGus alapító tag Stephan Stephensen (a.k.a. President Bongo) a VOLT Bar vendége lesz egy vérpezsdítő éjszakára!
    Bővebben
  • [2016-02-06] Szép Booking!™ ❒ ❒ Red Axes
    @ LÄRM

    A Red Axes ebben a pillanatban annyira divatos, aktuális és izraeli, hogy egyáltalán nem csoda, ha nevük hallattán összeszorul a gyomrunk. Két tel-avivi producer, Dori Sadovnik és Niv Arzi először a Red Cotton nevű new wave - post punk zenekarban tolták együtt, aztán kiköltöztek Amszterdamba, majd vissza. 2009 óta jönnek ki lemezeik Red Axes néven, jórészt a képtelenül cool I'M A CLICHE kiadónál.
    Bővebben
  • [2016-02-06] Made Inn Lost In The Aether
    @ AETHER

    A Made Inn kis csapata vendégségbe megy Budapest új underground üdvöskéjéhez. Tartsatok Polivel, Nora Matisse-szal és David Mole-lal, akik erős ütemekkel fogják biztosítani a szabadon szárnyalást a techno galaxysban!
    Bővebben
  • [2016-02-06] DUB PHASE 9TH BIRTHDAY BASH
     

    A 9. születésnapi bulin Quest és Crazy D lesz a vendégünk az Egyesült Királyságból. Quest a kezdetek óta aktívan tevékenykedik a dubstep műfajban, másodszor jön hozzánk zenélni, ezúttal 3 deckes szettel készül! Alapítótagja a nyugat londoni Antisocial Entertainment-nek is akiknek tagjai közt Silkie és Jay 5ive is megtalálható. A mára már legendás Deep Medi Musik-on, számtalan megjelenés övezi, rendszeres fellépő a DMZ night-okon is, tavaly debütált V.I.V.E.K kiadóján a System Music-on, az innaminds recordsnál emellett hosszú évek munkája után idén februárban érkezik az első megjelenése az Antisocial Records-on.
    Bővebben
  • [2016-02-06] Contra Mundum
    @ Corvin Club

    Limitált férőhelyes Contra Mundum "Nordic Walking" party a Corvin Bar-ban! A főszerepben Alexander Skancke és Terje Bakke, akik már bizonyították rátermettségüket a Contra Mundum Around The Clock, 24 órás Corvin nyitóbulin decemberben. Mélyről jövő proper hangzás, hóviharként magával ragadó ütemek. Az összeszokott közönséget és külföldi vendégeinket Andras Toth melegíti be.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó