Pulzar

Partyajánló

▩ LÄRM ▩ ▩ Vladimir Ivkovic ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2018. január 13.
Helyszín LÄRM
Stílus Electronic
▩ LÄRM ▩ ▩ Vladimir Ivkovic ▩A varázsszakállú Vladimir Ivkovic addig kotorászott az ismeretlen mágia által megáldott lemeztáskájában, hogy az egyszeri DJ-k egyszer csak arra ébredtek, hogy újra kisütött a Nap felettük. Szelektorok, crate diggerek járnak újra egyenes gerinccel, amióta a szerb underground pópa szétszórta igéjét a bevállalósabb klubok szűk vonzáskörzetében, és még azon is túl.LÄRM

▩ LÄRM ▩ ▩ Vladimir Ivkovic ▩ @ LÄRM

A varázsszakállú Vladimir Ivkovic addig kotorászott az ismeretlen mágia által megáldott lemeztáskájában, hogy az egyszeri DJ-k egyszer csak arra ébredtek, hogy újra kisütött a Nap felettük. Szelektorok, crate diggerek járnak újra egyenes gerinccel, amióta a szerb underground pópa szétszórta igéjét a bevállalósabb klubok szűk vonzáskörzetében, és még azon is túl.

Ivkovic azon kevesek közül is kiemelkedik, akik úgy lettek főidős főhősei a legjobb helyeknek és fesztiváloknak, hogy a produceri munka helyett a gyűjtésbe, a szelekcióba ölik művészi ambícióikat: olyan gyémántokat kotor ki a zeneipar legrejtettebb kanyonjaiból, hogy nem csak szökőévente okoz velük meglepetést, hanem jóformán folyamatosan. Aztán persze összecsiszolja őket legendás szettjeiben, amik állítólag olyanok, hogy még a Loch Ness-i szörny is bedugja a fejét a tánctérre.

A balkáni badman a középiskola után, a 90-es években Németországba költözött, ma már a híres zenei inkubátorként is nevezhető düsseldorfi Salon des Amateurs rezidense, úgyhogy nem is vagyunk hajlandóak palástolni örömünket, hogy most hozzánk érkezik osztani a házi áldást.

▩ LINEUP

Vladimir Ivkovic (Offen Music, Salon des Amateurs - DE)

DJ Crimson

DJ Suhaid

Manek

▩ BE

1500 HUF

www.facebook.com/​events/​141941023177917/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó