Pulzar

Partyajánló

Férfimunka ™ ❒ ❒ Cosmo Vitelli @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2016. április 1.
Helyszín LÄRM
Stílus House, Dub
Férfimunka ™ ❒ ❒ Cosmo VitelliBár született Benjamin Boguet feltehetőleg sosem tervezett kínai bukmékert bérgyilkolni, mégis John Cassavetes hősétől nyúlta saját figurájának jól hangzó, de a karakter sorsa alapján nem sok jóval kecsegtető nevét. Lassan két évtized távlatából nézve a rizikós választás találó húzásnak bizonyult. A zenész Cosmo Vitelli ugyanis annyiban mindenképpen hasonlatos a filmbélihez, hogy imád kockáztatni és a határokat feszegetni.LÄRM

Férfimunka ™ ❒ ❒ Cosmo Vitelli @ LÄRM

Bár született Benjamin Boguet feltehetőleg sosem tervezett kínai bukmékert bérgyilkolni, mégis John Cassavetes hősétől nyúlta saját figurájának jól hangzó, de a karakter sorsa alapján nem sok jóval kecsegtető nevét. Lassan két évtized távlatából nézve a rizikós választás találó húzásnak bizonyult. A zenész Cosmo Vitelli ugyanis annyiban mindenképpen hasonlatos a filmbélihez, hogy imád kockáztatni és a határokat feszegetni.

Mi meg ezt imádjuk benne. Meg azt, hogy be is jön neki minden fura tipp. Játékszenvedélye nyilvánvalóan abból áll, hogy az I'm a Cliche kiadó főnökeként olyanokra fogad, akik kliséktől mentes ötleteikkel hánykolódnak egy éppen aktuális hullám árnyékában, majd miután utánuk nyúl, máris ők vetik az újabbat. Simian Mobile Disco, Azari & III, Red Axes.. ismerős nevek, ismerős sztorik, ugye? Szimpatikus, hogy a mai napig tökéletesen elvan azzal a szürke eminenciás szereppel amiben szépen elmanipulálgatja a kattant, de izmos partizásra, vagy fülesben ábrándozásra ingerlő szédült lemezek szerelmeseinek agyát. Dj-ként minimum harminc éves távlatokban gondolkozik, sőt van neki egy remek nevű, durva, megfoghatatlan wave-ben utazó zenekara is, a Bot'Ox. A helyzet viszont egyáltalán nem az, hogy ő is meglátta a fényt az egzaltált post punkból, vigyorgó acidből, hallucinogén diszkóból, ipari teknóból csavart robbanásveszélyes, de nagyon divatos koktélban, hanem ő az (na jó, az egyik), aki a keverte, rázta és most nyakalja vadul a világ. És ennek mindig brutális tánc a vége.

❒ ❒ LINEUP

Cosmo Vitelli - I'M A CLICHÉ - FR

DJ Crimson

DJ Suhaid

❒ ❒ BE

1500

❒ ❒ RA

https://www.residentadvisor.net/event.aspx?819650

www.facebook.com/​events/​1571887199804968/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó