Pulzar

Partyajánló

Tolouse Low Trax ▩ ▩ Szép Booking!™ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2017. december 2.
Helyszín LÄRM
Stílus Electronic
Tolouse Low Trax ▩ ▩ Szép Booking!™Tolouse Low Trax meditatív-repetitív kattogásától helyreáll a világ rendje. Detlef Weinrich ellenállhatatlanul építkező szerzeményeiben egyszerre dolgozik a düsseldorfi iskola nagyjainak (Kraftwerk, NEU!) motorikussága és pszichedeliája, a dub lüktetése, a Neue Deutsche Welle korlátlansága és sötét tónusai. Tapasztalatból mondjuk, ezek így együtt, válogatás nélkül atlétára vetkőzött sámánt csinálnak bárkiből.LÄRM

Tolouse Low Trax ▩ ▩ Szép Booking!™ @ LÄRM

Tolouse Low Trax meditatív-repetitív kattogásától helyreáll a világ rendje. Detlef Weinrich ellenállhatatlanul építkező szerzeményeiben egyszerre dolgozik a düsseldorfi iskola nagyjainak (Kraftwerk, NEU!) motorikussága és pszichedeliája, a dub lüktetése, a Neue Deutsche Welle korlátlansága és sötét tónusai. Tapasztalatból mondjuk, ezek így együtt, válogatás nélkül atlétára vetkőzött sámánt csinálnak bárkiből.

DJ-ként a híres düssledorfi klubest, a Salon Des Amateurs oszlopos tagja, olyanok mellett, mint Vladimir Ivkovic, vagy Lena Wilikens, de a híres festőtől kölcsönzött neve alatt alapvetően a gépekhez fűződő sajátos viszonyáról van szó. Hozzánk sem DJ-zni jön, hanem hogy táncolva leshessük meg ezt a viszonyt, akció közben. Hideg vasak hipnotikus varázsára, monokróm világok megmagyarázhatatlan jelenségeire, vagy legalábbis azok hangjaira lehet számítani. Miért tették az erdő közepére a kovácsműhelyt? Lehet, hogy kiderül.

▩ IN
1500 HUF _ tagságival 1000 HUF

▩ LINEUP
TOLOUSE LOW TRAX
DJ Crimson
DJ Suhaid

www.facebook.com/​events/​137714250282854/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó