Pulzar

Beatpatrol fesztivál 2011 flyer

Partyajánló

Beatpatrol fesztivál 2011 @ VAZ St. Pölten

Fellépők
Beatpatrol fesztivál 2011Két év után a Beatpatrol Festival - Raiffeisenclub támogatásával egy biztos pont Európa feszivál kínálatában. A tavalyi évben több mint 27 000 vendég dacolt a folyamatos esővel és bulizott az elektronikus zenei szcéna nagyjaival, olyan nevekkel mint Tiesto, Benny Benassi, Crookers, Bloody Beatroots és még sokan mások.VAZ St. Pölten

Beatpatrol fesztivál 2011 @ VAZ St. Pölten

Két év után a Beatpatrol Festival - Raiffeisenclub támogatásával egy biztos pont Európa feszivál kínálatában. A tavalyi évben több mint 27 000 vendég dacolt a folyamatos esővel és bulizott az elektronikus zenei szcéna nagyjaival, olyan nevekkel mint Tiesto, Benny Benassi, Crookers, Bloody Beatroots és még sokan mások.


A VAZ St. Pölten újra bebiztosítja hírnevét mint tökéletes fesztivál helyszín és vár mindenkit, hogy csatlakozzon immár harmadik alkalommal a ehhez a kiemelkedő show-hoz. Sok vízzel ellátott mosdó, fantasztikus kempingrész közvetlenül a Traisen folyó mellett és könnyű megkzölathatőség autóval és vonattal, amik egyaránt hozzájárulnak a tökéletes fesztivál környezethez.


TIËSTO, PAUL VAN DYK, MARTIN SOLVEIG, MOBY & CO.


A szervezők büszkén jelentik be, hogy az a fellépő, akit a 2010-es fesztivál felmérésen a legtöbben kértek, belegyezett hogy az idén is csatlakozzon a partyhoz. Tiesto, akit már több alkalommal választottak meg a világ legjobb Dj-jének, a 2010-es briliáns fellépése után újra játszani fog a Beatpatrol fesztiválon. Egy másik visszatérő fellépő Paul van Dyk, aki már bizonyított a 2009-es fesztivál premieren, úgy mint Tiesto Ő is a világ top 10 Dj-je közé tartozik. Szintén újra találkozhattok Steve Aoki-val és csapatával a DIM MAK-kel, akik egy DIM MAK helyszínen fognak játszani. Nem kisebb név mint Groove Armada is ott lesz a fesztiválon, a csapat akiknek a slágere például az "I See You Baby", fellépésükkel pokoli bulit garantálnak a világ minden részén. További hosszú ideje várt fellépő a jelenlegi listavezető Martin Solveig, akinek a st. poelten-i fellépése lez az egyetlen Ausztriában, úgyanúgy mint Tiesto esetében. Nem utolsósorban Moby is ott lesz az idei Beatpatrol fesztiválon, hogy megossza számait veletek. Ezen felül a french electro keresztapa Mr Oizo,  is ott lesz úgy mint kimelkedő Lexy & K-Paul Berlinből vagy Haezer Dél-Afrikából és még sokan sokan mások.

Újra több mint 100 művész fog fellépni a 2011-es Raiffeisenclub által támogatott Beatpatrol fesztivál kinti és benti helyszínein. Röviden: The Beat goes on!



www.beatpatrol.at

A TÉNYEK


BEATPATROL FESTIVAL 2011 / 2011 július 22-24


A FELLÉPŐK EDDIG:


2 MANY DJS Live

AFROJACK

ALIX PEREZ

AUTOEROTIQUE

B COMPLEX

CHUCKIE & MC AMBUSH

COMMIX

CONGOROCK

CYBERPUNKERS

DADA LIFE

DANI S.

DISASZT

DISCO DEMONS

DIRTYPHONICS Live

DJ OLIVAREZ

DJ SNARE

ED RUSH

FRITZ KALKBRENNER Live

GROOVE ARMADA presents RED LIGHT

HAEZER

I AM CEREALS

IPUNK

LEXY & K PAUL Live

MARTIN SOLVEIG

MOBY (DJ-Set)

MR. OIZO

PAUL VAN DYK

PLEASUREKRAFT

SHIMON

SKRILLEX

STARKSTROM

STEVE ANGELLO

STEVE AOKI / Dim Mak Stage

TALI Live

TIËSTO

THE INTEGRALS

THE KOLETZKIS Live

THE PROTOTYPES

THE SHIT IS COMING HOME

TYP:T.U.R.B.O.

WOOOW CRASHERS

XPIRIENZ


MÉG TÖBB NEMSOKÁRA….


HELYSZÍN:


VAZ St. Pölten

Kelsengasse 9

3100 St. Pölten

www.vaz.at


JEGYEK:


 >Beatpatrol jegyek itt<


fesztivál jegy elővételben: 79 EUR (+kezelési díj)

lakókocsijegy elővételben: 39 EUR  (+kezelési díj)

VIP belépő elővételben 159 EUR (jegyvásárlás: VAZ St Pölten)


az összes ár tartalmazza a kemping belépőt és az ÁFÁ-t.


még több info:
www.beatpatrol.at  






Flyer

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó