Pulzar

Chew Lips

Hogy mi a titka a csapatnak? A fülbemászó, mégsem túlságosan kommersz zenei megoldások, a táncra invitáló ütemek és a hangszerek és zenei minták izgalmas elegye csak egy dolog.  A CHEW LiPS aduásza minden bizonnyal Tigs, akinek nemcsak jellegzetes hangja van, de kimondottan karizmatikus jelenség is, az a típus, aki egyből a színpadra vonzza a tekinteteket.

 A csapat 2010-ben jött ki új stúdió albummal. A Unicorn a sajtót sem hagyta hidegen, miután a Q magazin 5-ből 4 csillagot ítélt meg a lemeznek. Olyan kritikák láttak napvilágot, mint például: „Techno-ütemek, hozzá pedig izgalmas és okos énekdallamok”, emellett pedig több nagyobb magazin is elismerően nyilatkozott a munkásságukról, akadt aki az LCD Soundsystem-hez vagy Prince-hez hasonlította őket. A nagy sajtóvisszang után nem csoda, hogy a jelenlegi Európa turnéjuk hatalmas érdeklődéssel folyik.


Latest tracks by Chew Lips

Archív partyajánlók

  • [2011-03-18] Skalar presents StylewalkerMassive
    @ Corvintető, Budapest

    Végre nálunk is fellép március 18-án a CHEW LiPS, az elmúlt időszak egyik legfrissebb, legütősebb elektro-pop formációja. És hogy mi a titka a csapatnak? A fülbemászó, mégsem túlságosan kommersz zenei megoldások, a táncra invitáló ütemek és a hangszerek és zenei minták izgalmas elegye csak egy dolog.  A CHEW LiPS aduásza minden bizonnyal Tigs, akinek nemcsak jellegzetes hangja van, de kimondottan karizmatikus jelenség is, az a típus, aki egyből a színpadra vonzza a tekinteteket.

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó