Pulzar

Szanafeszt -  Robin Hirte flyer

Partyajánló

Szanafeszt - Robin Hirte

Fellépők
Dátum 2012. augusztus 31.
Stílus House, Tech-house, Techno
Szanafeszt - Robin HirteCyrus és a Night Frequency pres.: Robin Hirte Magyarországon

Szanafeszt - Robin Hirte

Cyrus és a Night Frequency pres.: Robin Hirte Magyarországon

 Cyrus és a Night Frequency hatalmas meglepetéssel kedveskedik a techno szerelmeseinek, elhozva a nyár utolsó napjaiban a germán techno fenegyerekét, ROBIN HIRTE személyében. A stuttgarti művész magyarországi miniturnéjának megszervezésében oroszlánrészt vállalt Cyrus csapatának két tagja, Comic Strip és Mad Ross is.

 
Robin Hirte egyedi zenei világába elsőként a FRISKY SOUND által életre hívott Szana Feszt nyárzáró buliján, augusztus 31-én kóstolhat bele élőben is a magyar publikum, majd további két helyszínen folytatódik a „hadjárat”. Mielőtt pedig visszaröppen az úriember Németországba, a Prime Fm-en is pakol egy betyáros back 2 backet a Night Frequency Show-ban, Cyrus oldalán.  
 
A ’Das ohr Digital’ kiadó ünnepelt művésze éppen négy évtizede született „le” ebbe a dimenzióba – a sors fura fintoraként apja és nővére operaénekes, bátyja pedig sikeres gitárművész. Az egykori stuttgarti zenészpalánta ennyi komolyzenei alap után mégis a techno bűvkörébe került. A 80-as évek eleji diszkólázában – 11 évesen – már saját diszkóbandát alapított, és bármilyen hihetetlen, de rengeteg fellépésük volt. 15 évesen DJ-versenyt nyert, 16 évesen pedig egy idősebb kollégának köszönhetően bekerült a legendás ROXY-ba, ahol a csütrötök éjszakákat vezényelte a DJ-pultból, és – ahogy az ilyenkor  már lenni szokott - sorra kapta a legjobb ajánlatokat az olyan kluboktól, mint például az OZ vagy a BOA. A kilencvenes évek elején Detroit felől áramló indusztriális technóban végül örök szerelmére lelt. Ez a nagy találkozás valóságos elemi robbanást hozott az életében, és pályája a fellegek felé ívelt. Sorban álltak érte hazája legjobb klubjai (Skylab, Zenit, OZ, TOY, Ohm, Paris Club, Stomp, Nexus 6, Störung, stb.), de ott volt az elsők között a berlini és a zürichi Love Parade-eken, feltűnt a neve a Mayday Afterhours bulikon is. (Persze, ezek csak kiragadott példák a teljesség igénye nélkül.) 1998 óta a DJ-zés mellett a zenekészítés vált az egyik legfontosabb önkifejezési formává Robin számára. Bár az első 4 zenét nem egyedül készítette, majd kihagyott két évet az ezredforduló elején, a 2007-es újrakezdés már önmaga abszolút értékét prezentálta – legalábbis ami a zenei szerzeményeit illeti. Ezzel a fajta „hiteles” ego-exporttal olyan elementáris erőt sikerült kiereszteni magából, ami valóságos palotaforradalmat gerjesztett körülötte és a szcéna távolabbi pontjain is.
 
Hamarosan újabb részleteket is megtudhattok Robin Hirte közelgő bemutatkozásáról, úgyhogy ha nem szeretnétek lemaradni erről a nem mindennapi egyéniségről, akkor érdemes lesz rajta tartani a szemeiteket a Night Frequency csapat online platformján!
 
https:/​/​www.facebook.com/​nightfrequency.crew
 

http:/​/​www.residentadvisor.net/​dj/​robinhirte/​biography


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó