Pulzar

CikkInterjú

Butane Inetrjú

Létrehozva 2010. április 30.
Stílus House, Progressive House, House, Minimal, Tech-house, Electro, Tech-house, Minimal
  0.00

Butane Inetrjú

Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán

*Mi az az öt szó, ami legjobban jellemez?*

*Ha magamat kell jellemeznem, elvesztem.* - Alejandro Jodorowsky*Mi a napi rituáléd?*

A rituálék főként a vallásos embereknek valók.*Mit csináltál tegnap éjfélkor?*

Kutattam.*Kitől tartasz leginkább?*

Sarah Palin*Gyűjtesz valamit?*

Zenét. Ínyenc ételeket.*Mi a legrosszabb függőséged?*

Lásd. előző válasz.*Kergettél már valakit őrületbe?*

Bizonyára az egész családomat, és remélem néhány rajongómat is.*Kik a hősnőid a való életből?*

Anyu, nővérem.*Kinek a bőrébe bújnál legszívesebben?*

Csakis a sajátomba.*Ha lehetnél, milyen város lennél legszívesebben?*

Szerintem egy szerény kis falu dél Chilében.*Melyik az a táj, amit órákon át el tudnál nézni?*

Lásd. előző válasz.*Ismeretlen úti cél, amiről álmodozol?*

A világűr, ember!*Mi a legfurcsább dolog, amit valaha csináltál?*

Felnyújtózkodtam és lyukat téptem a valóságba.*Mi a legfurább hely, amit ismersz?*

Az előbbi lyuknak a másik oldala.*Mit vinnél magaddal a világűrbe?*

Egy kis Fleur de Sel (sóvirág) és finom Tuscan olíva olajat. Valamint Bach
kíséret nélküli cselló szvitjeit.*Mit szeretsz legjobban a munkádban?*

A kreativitás szabadságát. Az utazást.*Mik a legjobb és legrosszabb emlékeid?*

Nem emlékszem.*Mi volt az első lemezed? Hány éves voltál akkor?*

Biztos nem az első volt, de emlékszem, mikor kaptam egy Eazy-E "Eazy Duz It"
kazettát egy idősebb sráctól a suliban. Úgy 10 éves lehettem. Hazavittem és
lejátszottam anyukámnak. Nem volt túlzottal elragadtatva.*Melyik a 'kultusz' dalod?*


*Melyik új lemez vagy zenész fogott meg mostanában?*

Tóth Andris, egy nagyon tehetséges magyar zenésztárs, aki nem rég írt alá
Alphahouse kiadómhoz. Figyeljétek debütáló lemezének megjelenését, igazán
nagyszerű darab.*Ha más munkát is kellene csinálnod, akkor az mi lenne?*

Talán étel kritikus... vagy borkóstoló. Fizetnek azért, hogy csak kóstolod a
bort? Ennek utána is járok.*Mit képvisel számodra a Lessizmore?*

Hát már évek óta tartom a kapcsolatot a Lessizmore csapatával. Jelent meg
zeném is a kiadónál, játszottam nekik néhányszor Párizsban és Brüsszelben.
Úgy hiszem igazán jó barátaim ezen a szakterületen.*Hogy telnek mostanában a napjaid?*

Épp egy 8-hetes tisztítókúra közepén tartok, és nemsokára utazom Dél
Amerikába néhány hétre, ott majd meglátjuk, hogy ezt a sok jót amit tettem a
szervezetemmel az utóbbi hetekben, sikerül-e egy hétvége alatt tönkretenni
Buenos Aires-ben.*Van folyamatban bármilyen új projekted?*

Sean O'neal barátommal elindítottunk egy live act felállást Butane + Someone
Else néven. Érdemes figyelni a turné helyszíneit a nyár folyamán, melynek
keretében új közös Little Helpers kiadónkat fogjuk népszerűsíteni, ami már
most is elég szépen törtet előre.

Archív partyajánlók

Szervező

 • NVC

  2004 nyarán született meg a No Vidra Crew (NVC), melynek megálmodói és megteremtői zenészek, fanatikus zenekedvelők és nem utolsó sorban barátok. Idő közben a “mag” köré épült egy teljes dj-kből, vizuálosokból, producerekből, fotósokból álló brigád. A hazai partykultúrában évek óta jelenlevő promoter csapatunk eddigi tevékenysége során számtalan előremutató nemzetközi előadót hozott el a magyarközönségnek a minimal, techno, tech-house színtérről. Fő profilunk mellett szerveztünk már space-rock koncertet, psytrance bulikat és a tört ritmusok felé is nyitottunk. 2007 nyarán beindítottuk saját klubsorozatunkat Casino Bangkok néven, ahol a hazai szcéna színe-java mellett a kezdetek óta teret adunk a feltörekvő tehetségeknek is. Állandó bázisaink, a Merlin, a Mono és az A38 mellett megfordultunk már a Citadellán, a Mokka Cukában, a Trafóban, valamint a nagyobb hazai fesztiválokon is rendszeresen képviseltetjük magunkat (Balaton Sound, Sziget, Ozora), továbbá külön színpadunk volt a 2009-es MTV Ema Regional Award Show-n rendezvényen. Együttműködésben állunk többek között a Német Nagykövetséggel és aBest Hollywood filmforgalmazó céggel a német újraegyesítéshez kapcsolódó rendezvények és a Berlin Calling c. film kapcsán. Akiket eddig vendégül láttunk: Ellen Allien, Apparat, Paul Kalkbrenner, Sascha Funke, Thomas Muller, Extrawelt, Oliver Huntemann, T. Raumschmiere, Nathan Fake, Fairmont, Petter, Oliver Koletzki, Florian Meindl, Martin Eyerer, Ramon Tapia, Butch, Axel Bartsch, Kanio, Roland M. Dill, Current Value, Hidria Spacefolk, X-Dream, Fuzzion…
 • Hairy

Még több interjú

 • „Irány a csúcsok csúcsa!” – egy 20 éves barátság igaz története

  Mostanában felbolydult a legendás Strictly! csapat körül az élet, s a két régi jó barát, Slam Jr. és Borbély Gyula újra együtt dolgozik. A barátságuk két évtizede alatt kaptak hideget és meleget, de ez mit sem változtatott a hozzáállásukon, a zene és a közönség iránti szeretetükön, tiszteletükön. A két örökifjú mára azonban nemhogy lenyugodott, inkább még nagyobb vehemenciával néz a jövő elé. Kulisszatitkokról, barátságukról és a jelen legfontosabb történéseiről is sok minden kiderül most a hétvégi Akváriumos bulijuk kapcsán.
 • „Már nem zavarnak a változások” – Interjú Dave Clarke-kal

  November 21-én ismét felcsendülnek a Bónusz Fesztivál techno ütemei a Hungexpo falai között. Ezúttal a techno báró, Dave Clarke is a meghívott headlinerek között szerepel, melynek apropóján egy rövid interjút készítettek vele.
 • 5 years of Move

  A szerdai május 20-át biztosan péntekre kereszteljük majd, hiszen nem kisebb meglepetéssel jelentkezik a MOVE, mint Romániából hozzánk látogató BARAC. Az ötödik éves fennállását ünneplő sorozat rezidensei, minden idők legütősebb szerda esti partijára készülnek, ahol a buli végének csak Ti szabhattok határt. Még nem késő szabadságot intézni csütörtökre!
 • SNILLOC: „A legfontosabb dolog a kitartás”

  Hazánk egyik produceri büszkeségét, Snillocot faggatták ki az Elektra klubest szervezői, csehországi fellépése előtt. Gábort korábban a Collins & Behnam duóból ismerhetjük sokan, de Snillocként is olyan neves lemezlovasok rendszeres támogatását élvezi manapság, mint Loco Dice, Marco Carola, Oliver Koletzki vagy Hot Since 82. Gabi nem először zenélt e neves külföldi rendezvényen, de az interjúban a kezdő producereknek is adott pár értékes tanácsot. Kellemes olvasást!
 • Hyperspace: Pan-Pot interjú

  Az április 26-án megrendezésre kerülő Hyperspace egyik fellépőjével, pontosabban fellépő párosával, azaz Pan-Pot-tal készült interjút olvashatjátok.
 • Electronic Beats Appok – Letöltötted már őket?

  Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok? EB rádió-applikáció. Videó streamek és koncertfelvételek? EB videó-applikáció. Rögtön tudni szeretnél mindent? EB hírek-applikáció.
 • Björn Torwellen interjú

  A szeptemberi debütáló buliról már ismert MUTE csapat, november 2-án ismét techno őrületet tervez elszabadítani a Corvintető falai között, melynek egyik prominens résztvevője Björn Torwellen lesz. Ennek apropóján igyekeztünk kifaggatni egy-két dologról a német származású extrém úriembert.
 • CRISTIAN VARELA interjú

  Az október 12-i BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL egyik kiemelt sztárvendége lesz a spanyol Cristian Varela. A friss DJ Awards győztes lemezlovassal készült interjúnkat olvashatjátok!
 • Goodspeed interjú

  Épp, hogy csak elkezdted produceri munkádat már olyan műsorokban játsszák a felvételed, mint a John Digweed nevével fémjelzett Transitions. A Diablo EP az eddigi legjobb munkád?
 • MUTE, avagy Musical Temptation

  A frissen alakult rendezvényszervező brigád debütáló partyjának szeptember 7-én lehettünk szem és fültanúi a Corvintetőn. Azon szerencsések, akik részt vettek eme eseményen, talán egyetértenek abban, hogy ez a kísértés – temptation – dolog bejött… hiszen nagyon sokan elcsábultak, és nem kis sikerrel zárult a buli mindenki örömére. Ennek apropóján ültünk le kicsit beszélgetni a rendezvény magyar főszervezőjével, Ágoston Dániellel, hogy megtudjuk, pontosan mivel is igyekeznek frissíteni Budapest elektronikus zenei „vérkeringését”.
 • IAN Autorun - Interjú

  A hazai drum’n’bass szcénában egyre többször hallani IAN Autoron nevét. Ez köszönhető annak, hogy egy nagyon tehetséges fiatalembert tisztelhetünk személyében, amelyet bizonyít az is, hogy a 2012-es IPC Közönségszavazás Drum & Bass – Legjobb hazai DJ kategóriájának harmadik helyezését kaparintotta meg. Ezen felbuzdulva vettük a bátorságot, és kicsit kifaggattuk a múltról és a jövőben várható eseményekről.
 • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

  Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
 • NVC Selected Sounds Interjú

  Az NVC legújabb sorozata a Selected Sounds kapcsán készítettünk a csapattal egy villáminterjút, hogy mi is ez az előremutató, új sorozat, és mire számíthatunk a jövőben.
 • Hairy művészek az Exiten!

  A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
 • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

  Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
 • James Holden Biztosan Jön

  A mai napon újra beindult az európai légi forgalom, már Heathrow-ról is megérkeztek az első járatok.
 • Andre @ Long Track

  A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Ajánlott letöltések

 • [2011-05-31] Dandy - Ikrek elötti TSapongas

  Dandy immár a 7. Ikrek éjszakájára készülve a szokásos nagy trackválogatás közepette kapott ihletet, hogy ezzel a remek kis mix-szel lepjen meg minket és Titeket! A mixben a rá jellemző korszakok és stílusok kavalkádja jelenik meg, ami egy tökéletes egységet alkot.      

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó