Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2006. február 16.-ig2 500 Ft

Partyajánló

Spugedelik Revolution II. @ Inside Basement, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. február 18.
Helyszín Inside Basement, Budapest, 1093 Közraktár u. 9-11
Stílus Goa, Progressive Goa, Psychedelic Trance
Spugedelik Revolution II.A 2005-ös év legjobb indoor PsyTrance bulijának megválasztott, mára már legendássá vált Spugedelic Revolution második epizódjával a No Vidra Crew ismét elhozza nekünk a finn erdei manók őrült hangját egy éjszakára.Inside Basement, Budapest, 1093 Közraktár u. 9-11

Spugedelik Revolution II. @ Inside Basement, Budapest

A 2005-ös év legjobb indoor PsyTrance bulijának megválasztott, mára már legendássá vált Spugedelic Revolution második epizódjával a No Vidra Crew ismét elhozza nekünk a finn erdei manók őrült hangját egy éjszakára.

A Forest PsyTrance és a finn progresszív előadók legnagyobbjai mellett meghallgathatjuk a magyar scéna krémjének csak a bulira készült exkluzív szettjeit is.

No Vidra Crew Presents: Spugedelik Revolution II.
Exogenic Records labelparty
Helyszín: BASEMENT / Inside, 1093 Budapest, Közraktár u. 9-11. (A régi Közraktárban)
Idõpont: 2006. február 18.

Flyer hátlapja nagyítva itt!

Fellépõk:

Forest trance / PsyTrance place:
TEXAS FAGGOTT live (Exogenic records, Finland)
SQUAREMEAT live (Exogenic records, Finland)
TIM DUSTER dj set (Elixira.com/ NoVidraCrew, Finland)
Jirzij (Psybaba Recordstore)
Kemo & Kistulip (NoVidraCrew)
SUBOTAGE (NoVidraCrew) DJ SET

Progressive PsyTrance place
KIWA live (Surreal audio, Exogenic Breaks, Finland)
Steve (Hadshot records, Germany)
Kalumet (Delphoi rec.)
Oyle (Protoplazma)
Plazma vs Villa (BeatSpecialists)
ERA & BAAYINT (Protoplazma)
MR ATOMIC (Order-Disorder)VINYL SET
Információ: Exkluzív helyszín, Forest/Farsangi deko,
UV-ágyú, lézer, Chaishop, UV-Shop, clothe shop,
vetítés a legjobb magyar csapatok által, Busójárás,
Dunapart, szex, csajok, nyozsnye, vidrák.
Jegyek: Januártól a Psybaba Recordstore-ban: 2500HUF || Helyszínen: 3000
info: http:/​/​novidracrew.hu, novidracrew@novidracrew.hu ||
+36209570556 +36302513939

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2006-03-25] PSYCHO'TEK'DANCE
  @ Inside Basement, Budapest

  Egy új partisorozat veszi kezdetét, melynek célja első sorban a psytrance és a techno fúziójából létrejött techtrance vagy másnéven psytechno névre hallgató stílus bemutatása. A világhírű Boshke beats kiadó (aminek neve a kezdetektől összefonódott ezzel a teljesen új hangzású és előremutató zenével) új felfedezettje, Fuzzion 2006.

Szervező

 • NVC

  2004 nyarán született meg a No Vidra Crew (NVC), melynek megálmodói és megteremtői zenészek, fanatikus zenekedvelők és nem utolsó sorban barátok. Idő közben a “mag” köré épült egy teljes dj-kből, vizuálosokból, producerekből, fotósokból álló brigád. A hazai partykultúrában évek óta jelenlevő promoter csapatunk eddigi tevékenysége során számtalan előremutató nemzetközi előadót hozott el a magyarközönségnek a minimal, techno, tech-house színtérről. Fő profilunk mellett szerveztünk már space-rock koncertet, psytrance bulikat és a tört ritmusok felé is nyitottunk. 2007 nyarán beindítottuk saját klubsorozatunkat Casino Bangkok néven, ahol a hazai szcéna színe-java mellett a kezdetek óta teret adunk a feltörekvő tehetségeknek is. Állandó bázisaink, a Merlin, a Mono és az A38 mellett megfordultunk már a Citadellán, a Mokka Cukában, a Trafóban, valamint a nagyobb hazai fesztiválokon is rendszeresen képviseltetjük magunkat (Balaton Sound, Sziget, Ozora), továbbá külön színpadunk volt a 2009-es MTV Ema Regional Award Show-n rendezvényen. Együttműködésben állunk többek között a Német Nagykövetséggel és aBest Hollywood filmforgalmazó céggel a német újraegyesítéshez kapcsolódó rendezvények és a Berlin Calling c. film kapcsán. Akiket eddig vendégül láttunk: Ellen Allien, Apparat, Paul Kalkbrenner, Sascha Funke, Thomas Muller, Extrawelt, Oliver Huntemann, T. Raumschmiere, Nathan Fake, Fairmont, Petter, Oliver Koletzki, Florian Meindl, Martin Eyerer, Ramon Tapia, Butch, Axel Bartsch, Kanio, Roland M. Dill, Current Value, Hidria Spacefolk, X-Dream, Fuzzion…
 • Showtime

Kapcsolódó cikkek

 • Electronic Beats Appok – Letöltötted már őket?

  Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok? EB rádió-applikáció. Videó streamek és koncertfelvételek? EB videó-applikáció. Rögtön tudni szeretnél mindent? EB hírek-applikáció.
 • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

  Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
 • NVC Selected Sounds Interjú

  Az NVC legújabb sorozata a Selected Sounds kapcsán készítettünk a csapattal egy villáminterjút, hogy mi is ez az előremutató, új sorozat, és mire számíthatunk a jövőben.
 • James Holden Biztosan Jön

  A mai napon újra beindult az európai légi forgalom, már Heathrow-ról is megérkeztek az első járatok.
 • A fehér bolygó

  Két különböző, egymástól tizenkétezer kilométerre és hat időzónára lévő show-val kezdte 2009-et a Sensation White, de lesz még dupla party az idei sorozatban. Focistadionok és kulturális központok borulnak fehérbe világszerte, bemutatjuk, milyen társaságba keveredett a Papp László Budapest Sportaréna.
 • Kettőn áll a vásár – Muzzaik a Sensationön

  A hazai house újgenerációjának egyik legnagyobbja, a tavaly az Év Dj-producere díjat elnyerő Muzzaik lesz a budapesti Sensation White magyar fellépője. A közönség igényelte a frissítést, meg is kapja.
 • Sensation: a magyar ugaron

  Milyen egy ekkora partyt levezényelni? Milyen problémákat kell megoldani? Egyáltalán komolyan veszik-e a magyar Sensation-t a holland szervezők? Baksai Pétert, a Showtime Budapest egyik vezetőjét kérdeztük.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó