Pulzar

Deep Beep Records 006: Rhadow – Senseless EP

Ez a citrom sárga ugyan, de nem fanyar. A Deep Beep Records elérkezett a hatodik, novemberi kiadványához, melynek borítója az évszakhoz illő hangulatot meghazudtolva ragyog át a szürke novemberi ködön. Rhadow zenei világához azonban keresve sem találhattak volna jobban passzoló árnyalatot.

 A romániai producer zenéivel olyan híres kiadóknál (is) találkozhattunk már, mint a BlaBla, a Pura Music vagy a Sintope Digital. Rhadow többnyire egyedül dolgozik, de olykor tetten érhetők a Deep Beepnél is szereplő NTFO párossal közös munkái is. A Senseless EP két original szerzeményét ezúttal önállóan alkotta. Stílusát tekintve a „dirty” deep house jelző illik leginkább rájuk. A címadó track mélyről jövő, hömpölygő lüktetését a cinek magassága tölti fel frissességgel, mint az édes limonádét a citrom üdítő, fanyar aromája. A hipnotikus vokál éteri atmoszférát kölcsönöz a felvételnek, amit a kiállásban feltűnő női hang koronáz meg. Ennek a szerzeménynek adott további mélységeket és dubos visszhangokkal párosított főidős hangulatot remixében a sikeres ifjú magyar tehetség, Paul Mad.

A kiadvány 3. darabja, a Sometimes szintén egy remekbeszabott deep house felvétel, finom szintifutamokkal, amit a háttérből szűrődő MC folyamatos szövege tesz eredetivé. A visszajelzések alapján az ősz egyik legsikeresebb EP-je lehet a Senseless, hiszen máris olyanok ismerték el és pörgetik, mint például Arado, David Labeij, The Junkies, Lauhaus, David Herrero, Mihai Popoviciu, Bas Amro, Dan Drastic, Dirty Culture és még sokan mások. A legvégére hagytuk a legjobb hírt: a Sometimes című track a Beatport Deep House Top 100-as listáján a 31. helyig jutott.  

Upcoming Releases - DEEPBEEP006 - Rhadow - Senseless EP /​/​incl. Paul Mad Remix by Deep Beep Recordsdeep

 

MM_VAMP

Zenei stílusok

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó