Pulzar

VEN 2011 - Veszprémi Egyetemi Napok flyer

Belépő
Hétfő500 Ft
Kedd1 000 Ft
Szerda1 000 Ft
Csütörtök2 000 Ft
Péntek3 000 Ft
Szombat3 000 Ft
Heti belsős bérlet4 300 Ft
Heti külsős bérlet6 300 Ft

Partyajánló

VEN 2011 - Veszprémi Egyetemi Napok @ Pannon Egyetem

Fellépők
Dátum 2011. április 25. – 2011. április 30.
Helyszín Pannon Egyetem, Veszprém
Stílus Electro, Electronica, Funk, Hip-hop,
House, Jazz, Minimal, Nu Jazz,
Tech-house, Techno
VEN 2011 - Veszprémi Egyetemi NapokIgen ismét a Pannon Egyetem és igen ismét megrendezi a Veszprémi Egyetemi Napokat az egyetem! Idén is sok szeretettel várunk minden érdeklődőt! Sok változás lett a szervezésben, így programok terén most sem lehet panasz, hiszen a 40 éves hagyományok ugyanúgy megtalálhatók lesznek, mint a mai, modern igényeket kielégítő fellépők. Igen ez már a XXIII. VEN, melyet lát az emberiség. Bízunk benne, hogy mindenki egy kellemes hetet tud eltölteni a Veszprémi Egyetemi Napokon, mely mára a régió legnagyobb állandó rendezvényévé nőtte ki magát. Ne feledjétek: Alkonyattól Pirkad … ahol fülig ér a szád :)Pannon Egyetem

VEN 2011 - Veszprémi Egyetemi Napok @ Pannon Egyetem

Igen ismét a Pannon Egyetem és igen ismét megrendezi a Veszprémi Egyetemi Napokat az egyetem! Idén is sok szeretettel várunk minden érdeklődőt! Sok változás lett a szervezésben, így programok terén most sem lehet panasz, hiszen a 40 éves hagyományok ugyanúgy megtalálhatók lesznek, mint a mai, modern igényeket kielégítő fellépők. Igen ez már a XXIII. VEN, melyet lát az emberiség. Bízunk benne, hogy mindenki egy kellemes hetet tud eltölteni a Veszprémi Egyetemi Napokon, mely mára a régió legnagyobb állandó rendezvényévé nőtte ki magát. Ne feledjétek: Alkonyattól Pirkad … ahol fülig ér a szád :)

 A VEN 2011 helyszíne: Wartha V. u. 1. (Felső kampusz)

A VEN 2011. ideje: 2011. április 25. – április 30.

A rendezvényterületre csak érvényes karszalaggal lehet bemenni. Ezt az egész nálunk tartózkodásod alatt viselned kell. Karszalagod átvételével jelzed, hogy elfogadod az általunk összeállított házirend minden egyes pontját.

Csak a kézen hordott, ép szalag az érvényes! Ha valahogy megsérül, nem áll módunkban kicserélni. Sem a szalag, sem a belépő másra át nem ruházható. Napijegy a megvásárlástól számítva a következő nap 14:00-ig érvényes. A hetijegy a teljes VEN tartalma alatt minden program látogatására érvényes! Jegyet a helyszínen, a rendezvény főbejáratánál (Polinszky terem) lehet vásárolni.

Mit NEM vihetek magammal?

Üveget, műanyag palackot, alkoholtartalmú italt, üdítő italt, kést, lőfegyvert, szúró- és ütőeszközt, kábítószert, kereskedelmi mennyiségű élelmiszert, mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat. A fentiektől a bejártnál ideiglenesen meg kell válnod.

Magától értetődőnek tűnő dolgok, amiket azonban fontosnak tartunk kiemelni:

  • A rendezvény egész helyszínén kábítószer fogyasztása és terjesztése szigorúan tilos!
  • 18 éven aluliakat szeszes itallal és dohánytermékkel nem szolgálunk ki, ennek ellenőrzését a vendéglátó személyzet elvégezheti!
  • A VEN területén a rendezők előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos bármilyen kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!
  • Kép- és hangfelvételt csak a rendezők engedélyével lehet készíteni.
  • Fényképezni szabad.
  • A rendezvényen fényképek készülnek, melyek tartalmáért a rendezőség nem felel.

Értékeidre neked kell vigyáznod, azokért felelősséget vállalni nem tudunk!

Kérjük legyetek figyelemmel a környéken lakók nyugalmára! Ne zavarjátok őket a fel- és levonuláskor hangos kiabálással!

Csak gyalogosan lehet a VEN területére bemenni!

Minden kérdéssel bátran fordulhatsz az infópultnál álló munkatársakhoz. Segítségedre lesznek továbbá a biztonsági őrök és az egészségügyi személyzet tagjai is.

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy városunkban a közterületen alkoholt fogyasztani szigorúan tilos!

A programváltozás jogát a rendezőség fenntartja!


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó