Pulzar

Művész

Philipp Straub

Philipp Straub

alias Felipe

https://soundcloud.com/philippstraub

Ajánlott lemezek

Kapcsolódó cikkek

 • HYPERSPACE 2011 - 15th Anniversary / Kezdődhet a visszaszámlálás!

  Órák vannak már csak hátra, és végre feldübörögnek a hangfalak a Hungexpo "D" arénájában, hogy végre kezdetét vegye a HYPERSPACE régóta várt, 15 éves születésnapi megarendezvénye.
 • HYPERSPACE 2011 - 15th ANNIVERSARY elővételi jegyek országszerte!

  2011. április 16-án kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb techno rendezvénye, a 15. születésnapját ünneplő HYPERSPACE. A HYPERSPACE 2011 -re január 15-én déli 12 órától megkezdődött az elővételes jegyek árusítása a Deadcode Produkció megújult jegyrendelő rendszerén keresztül, a www.deadcode.hu weboldalon. Január 17-én pedig az összes többi jegyértékesítő helyen is megvásárolhatóak lesznek a legendás rendezvénysorozat belépőjegyei.
 • Collins & Behnam megjelenések

  Míg mások nyaraltak, a Collins & Behnam duó sem tett másként - leszámítva azt, hogy éltek a szenvedélyüknek, s zenéltek nekünk (pl. a legnagyobb honi elektronikus zenei fesztiválokon). Mindemellett azonban a gyümölcsérlelő – mások szóhasználatában gatyarohasztó – kánikula jónéhány megjelenést állított a startvonalra, mire eljött az ősz. A termés bőséges: Kálli és Begi egy sor új kiadvánnyal örvendezteti meg a a táncparkettek viszketős talpú ördögeit!

Archív partyajánlók

 • [2023-06-28] Balaton Sound 2023
  @ Zamárdi

  Magyarország legmenőbb tóparti fesztiválja, a Balaton Sound június végén ismét visszatér Zamárdiba.
 • [2020-02-22] Oliver Huntemann + Philipp Straub / Shade On Dark
   

  A Shade On Dark prezentálásában újra Magyarországra érkezik a hamburgi ikon OLIVER HUNTEMANN!
 • [2018-12-08] Bónusz Electronic Music Festival 2018
  @ HUNGEXPO

  BÓNUSZ Electronic Music Festival 2018 ( start: 19:30, end: 08:00 )
 • [2018-08-22] B my LAKE 2018
  @ Keszthely

  Augusztusban hatodik alkalommal kerül megrendezésre Közép-Európa első számú szabadtéri underground elektronikus zenei fesztiválja, a B.my.Lake, ezúttal új helyszínen, a keszthelyi Zala Kempingben.
 • [2018-02-10] Corvin presents Philipp Straub
  @ Corvin Club

  Corvin presents Philipp Straub
 • [2016-08-20] A38 Night/Life & Loop present:: Philipp Straub
   

  Az osztrák származású Philipp Straub vagy közismert nevén Dj Felipe a kilencvenes években kezdett az elektronikus zenével foglalkozni, azon belül leginkább a techno, a house és a tech-house műfajokkal. Ő maga alapította a Titan International ügynökséget, amely rengeteg tehetséges előadót közvetít európa nagyvárosaiba.
 • [2015-05-16] The Airsound presents: SKYFIELD 2015
  @ Meidl Airport

  Ötödik évéhez érkezett, s ez idő alatt a hazai elektronikus zenei közegen belül, illetve a résztvevők által is sokszor emlegetett rendezvénnyé nőtte ki magát a Skyfield, amely évről évre áll elő olyan lineuppal, amely mindenképp jelentős súllyal íródik be a hazai könnyűzene történetébe. Mindezt tetőzi az atmoszféra, amelybe az Airsound csapata beleilleszti a Skyfield-et, egészen különleges hangulatot váltva ki azáltal, hogy egy reptéri hangárban szólaltatják meg több ezer watton a legmeredekebb elektronikus zenei ütemeket.
 • [2013-08-18] B MY LAKE @ Club Aliga Beach
   

  Augusztus 18-19-20-án igazi hiánypótló elektronikus zenei fesztivállal jelentkezik a VOLT Produkció és a Deadcode Production. A 3 napos B MY LAKE soha nem látott LineUppal várja az zene szerelmeseit. – techno, tech house, minimal, electro, mindezt a Balaton közvetlen partján!
 • [2013-02-09] Felipe a Night Shift Documentary következő állomásán
  @ Club Prince, Mende

  Felipe a Night Shift Documentary következő állomásán a mendei Club Prince-ben @ 2013.02.09
 • [2012-07-20] Beatpatrol 2012
   

  4 éves a BEATPATROL Fesztivál! 4 év … és egyre hangosabb és hangosabb! A Raiffeisenclub által támogatott Beatpatrol Fesztivál Európa fesztivál egének egyik legfényesebb csillaga lett. Július 20-22. között olyan nagy nevekkel várja látogatóit, mint Avicii vagy Armin van Buuren, Steve Aoki, Calvin Harris vagy épp a Bloody Beetroots. Hogy mi a közös a világ legnagyobb elektornikus zenei fesztiválja, a Miami-ban megrendezett Ultra Music Festival és a Beatpatrol Fesztivál között? A 2 nap fellépői!
 • [2012-06-23] DEADCODE & Friends ”Open Air” / Szabadtéri Piknik
   

  2012. június 23-án a HUNGEXPO kertjében kerül megrendezésre a budapesti nyár legjelentősebb technorendezvénye a DEADCODE & FRIENS szabadtéri techno piknik.
 • [2011-08-27] LikeLake Open Air Festival 2011
   

 • [2011-04-25] VEN 2011 - Veszprémi Egyetemi Napok
  @ Pannon Egyetem

  Igen ismét a Pannon Egyetem és igen ismét megrendezi a Veszprémi Egyetemi Napokat az egyetem! Idén is sok szeretettel várunk minden érdeklődőt! Sok változás lett a szervezésben, így programok terén most sem lehet panasz, hiszen a 40 éves hagyományok ugyanúgy megtalálhatók lesznek, mint a mai, modern igényeket kielégítő fellépők. Igen ez már a XXIII. VEN, melyet lát az emberiség. Bízunk benne, hogy mindenki egy kellemes hetet tud eltölteni a Veszprémi Egyetemi Napokon, mely mára a régió legnagyobb állandó rendezvényévé nőtte ki magát. Ne feledjétek: Alkonyattól Pirkad … ahol fülig ér a szád :)
 • [2011-04-23] Progrecinema 5. Szülinap + Dum Dum warm up
  @ MMIK, Szombathely

 • [2011-04-16] Hyperspace 2011
  @ Hungexpo D Pavilon

  2011. április 16-án , egy vadonatúj helyszínen a Hungexpo "D" arénájában ünnepli 15. születésnapját a DEADCODE PRODUCTION megarendezvénye, a magyar parti történelemben egyedülálló kort megélő HYPERSPACE. Magyarország hosszú évek óta egyeduralkodó techno fesztiválja 1996. március 16-án Sopronban indult hódító útjára, és az azóta eltelt másfél évtizedben kitörölhetetlen hatást gyakorolt a hazai elektronikus-zenei szcénára. A HYPERSPACE-nek, és a DEADCODE PRODUCTION professzionális munkájának köszönhetően generációk egész sora ismerhette meg idehaza is a mindenkori techno hangzás esszenciáját.
 • [2011-03-04] Beatpatrol presents PAUL VAN DYK
  @ Pratergalerien, Bécs

  Három nappal a legszebb évszak hivatalos kezdete után a Beatpatrol egy különleges partyval indítja a tavaszt: a német PAUL VAN DYK és a svéd DADA LIFE érkezik az osztrák fővárosba, így garantált tetőfokára ér majd a hangulat a Pratergalerienben.
 • [2011-01-22] JSB Music & Progrecinema presents: WinterGround Fesztivál
  @ Agora Művelődési és Sport Ház

  A Progrecinema bemutatja évindító mini fesztiválját a WinterGroundot. Január 22-én szombathelyen, két helyszínen, The Adventtel, Philipp Straubbal, a hazai nagyágyúkkal és fiatal trónkövetelő tehetségekkel.
 • [2009-08-29] Bónusz 2009
  @ SYMA

  A nyári fesztiváláradat záró akkordjaként augusztus utolsó szombatján újra jelentkezik Magyarország hosszú évek óta legnépszerűbb megarendezvénye, a T-MOBILE BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A korábban a Budapest Parádé „hivatalos afterpartija"-ként működő esemény ma már önmagában is a közép-európai térség legjelentősebb egynapos elektronikus-zenei fesztiváljának számít.
 • [2009-07-03] Creamfields Central Europe
  @ Breclav Airport

  Fellépők: Above, , Beyond, ATB, Felix Kröcher, Paolo Mojo, Valentino Kanzyani...
 • [2008-12-31] MTV Partyzone Szilveszter 2008
  @ Petőfi Csarnok

  2008. december 31-én immár második alkalommal kerül megrendezésre a Deadcode Production és a magyar Music Television közös szervezésű óévbúcsúztató megapartija, az ország legnagyobb technoszilvesztere, az MTV PartyZone Szilveszter.
 • [2008-08-30] BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FEST
  @ Syma

  A 2008-as nyári fesztiválszezon utolsó nagy dobásának lehetünk tanúi augusztus 30-án a budapesti SYMA Rendezvényközpont két óriási arénájában.
 • [2008-08-30] Bónusz Electronic Music Festival 2008
  @ Syma

  2008.08.30. BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL SYMA ”A” és ”B” ARÉNA - BUDAPEST
 • [2007-08-13] sziget 2007
   

  A NOKIA Party Aréna, a Meduza, a Cökxpôn Ambient Sátor, a Nagyszínpad, valamint a Magic Mirorr hétfői programja.

Zenei stílusok

 • Electro

 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Biográfiák

 • Asa

  Asa & Max nem csak a pultok mögött a magánéletben is párost alkotnak, így tudtunkkal Magyarország egyetlen fiú-lány dj / producer duója. Back-to-back szettjükkel közösen már hét éve szórakoztatják a nagyérdeműt különböző klubokban.
 • Max

  Asa & Max nem csak a pultok mögött a magánéletben is párost alkotnak, így tudtunkkal Magyarország egyetlen fiú-lány dj / producer duója. Back-to-back szettjükkel közösen már hét éve szórakoztatják a nagyérdeműt különböző klubokban.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-07-27] 04.03.19. Max & Schiipman mix

  140 perc- 160 Mb
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó