Pulzar

Belépő
Mindenkinek18 
VIP38 

Partyajánló

Beatpatrol presents PAUL VAN DYK @ Pratergalerien, Bécs

Fellépők
Dátum 2011. március 4.
Helyszín Pratergalerien, Bécs, 1022, Riesenradplatz 6/1
Stílus Dance, Trance, Techno, Tech-house,
House
Beatpatrol presents PAUL VAN DYKHárom nappal a legszebb évszak hivatalos kezdete után a Beatpatrol egy különleges partyval indítja a tavaszt: a német PAUL VAN DYK és a svéd DADA LIFE érkezik az osztrák fővárosba, így garantált tetőfokára ér majd a hangulat a Pratergalerienben.Pratergalerien, Bécs, 1022, Riesenradplatz 6/1

Beatpatrol presents PAUL VAN DYK @ Pratergalerien, Bécs

Három nappal a legszebb évszak hivatalos kezdete után a Beatpatrol egy különleges partyval indítja a tavaszt: a német PAUL VAN DYK és a svéd DADA LIFE érkezik az osztrák fővárosba, így garantált tetőfokára ér majd a hangulat a Pratergalerienben.

 04.03.2011 / BEATPATROL presents PAUL VAN DYK / PRATERGALERIEN

Paul Van Dyk Németország legsikeresebb dj-je, Grammy-díj nyertes és több, mint 10 éve tagja a nemzetközi lemezlovas krémnek. A berlini "srác" a világ bármely klubjának táncparkettjét felrázza energikus trance, house és techno mixeivel.

"Az a célom, hogy egy másik világba csábítsam az embereket egy rövid időre, ahol elveszhetnek a zenében és érezhetik azt. Inspirálni akarom őket" - mondta Paul, az ambíciózus DJ és producer.

Paul van Dyk fanok özönlenek majd ide a szülővárosából Berlinből, Sheffieldtől Miamin át Szingapúrig mindenhonnan.

Dada Life az utóbbi évben hívta fel magára a figyelmet, különböző stílusú nagyszerű remixeivel és saját szerzeményeivel. Olyan fülbemászó vokálos slágerei születtek, mint a "The Great Fashionista Swindle" vagy a "Let's Get Bleeped Tonight", és nem kisebb neveknek készített remixet (és komponált velük közösen), mint David Guetta, Eric Prydz, Laidback Luke. A svéd duot a legsikeresebb dj-k és producerek között rangsorolják. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a legjobb 100 dj közé válogatták őket a világon.

www.paulvandyk.com | www.dadalife.com

MAINFLOOR - hosted by Radio NRJ

 PAUL VAN DYK (GER)

DADA LIFE (SWE)

BARNES & HEATCLIFF (AUT)

TIM ANDERSON (AUT)

OBSERVER b2b TOM SNOW (AUT)

2nd FLOOR - hosted by DAY&NIGHT & WE ARE ANIMAL

MIKE VÄTH (GER)

AUDIOVISION (SER/UK)

HOKES POKES (AUT)

PHILIPP STRAUB (AUT)

STARKSTROM (AUT)

YMWT (AUT)

Jegyinfo:

Presale Early Bird: EUR 18,- plus Charges

Presale VIP: EUR 38,- plus Charges (incl. VIP-Entry, VIP-Bar, VIP-Gallery, Buffett)

Presale:

Tickets are available at oeticket (0043 1 96096, www.oeticket.com) or at Eventim (www.eventim.huwww.eventim.sk & www.eventim.cz), at Ticket Online (0043 1 88088, www.ticketonline.at) and at WienXtra Jugendinfo (Babenbergerstraße 1/Ecke Burgring, 1010 Vienna) or 0043 1-400084100.

VIPSERVICE.at

For table reservations please write an e-mail to monika.milde@vipservice.at, go to www.vipservice.at or call 0043 664-2047740.

Pratergalerien Vienna, www.pratergalerien.at

Riesenradplatz 6/1, 1022 Vienna

További infok: http:/​/​beatpatrol.at/​

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2011-10-25] Sven Väth Birthday Party
    @ Pratergalerien, Bécs

    Ez a buli nem más, mint SVEN VÄTH születésnapi partija, amit együtt szeretnénk végig bulizni veletek. Viszont a születésnapon kívül van itt egy másik megemlítendő évforduló is, ez pedig Sven Väth 30 éves dj pályafutása. Szóval ezen az estén 2 dolog is adott az ünneplésre. Mi hiszünk abban, hogy ez lesz az év legnagyobb bulija Ausztriában! Ti mit gondoltok erről?

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó