Pulzar

Partyajánló

The Airsound presents: SKYFIELD 2015 @ Meidl Airport

Fellépők
Dátum 2015. május 16.
Helyszín Meidl Airport, Fertőszentmiklós
Stílus Tech-house, Techno, Hard Techno, Minimal
The Airsound presents: SKYFIELD 2015Ötödik évéhez érkezett, s ez idő alatt a hazai elektronikus zenei közegen belül, illetve a résztvevők által is sokszor emlegetett rendezvénnyé nőtte ki magát a Skyfield, amely évről évre áll elő olyan lineuppal, amely mindenképp jelentős súllyal íródik be a hazai könnyűzene történetébe. Mindezt tetőzi az atmoszféra, amelybe az Airsound csapata beleilleszti a Skyfield-et, egészen különleges hangulatot váltva ki azáltal, hogy egy reptéri hangárban szólaltatják meg több ezer watton a legmeredekebb elektronikus zenei ütemeket.Meidl Airport

The Airsound presents: SKYFIELD 2015 @ Meidl Airport

Ötödik évéhez érkezett, s ez idő alatt a hazai elektronikus zenei közegen belül, illetve a résztvevők által is sokszor emlegetett rendezvénnyé nőtte ki magát a Skyfield, amely évről évre áll elő olyan lineuppal, amely mindenképp jelentős súllyal íródik be a hazai könnyűzene történetébe. Mindezt tetőzi az atmoszféra, amelybe az Airsound csapata beleilleszti a Skyfield-et, egészen különleges hangulatot váltva ki azáltal, hogy egy reptéri hangárban szólaltatják meg több ezer watton a legmeredekebb elektronikus zenei ütemeket.

Az 5. születésnap mindezek tekintetében nem nyújt majd meglepetést, hiszen ezúttal is a magas minőség igénye alapján állt össze a fellépők sora.

A 2015-ös Skyfield headlinerei ugyanis nem kisebb nevekből tevődnek össze, mint Harvey McKay és Philipp Straub, akik mellett a magyar élvonal legizgalmasabb párosai erősítik a felhozatalt, így például Peter Makto & Gregory S., Sikztah és Akos Veecs által fémjelzett The Save, vagy épp Mateo & Spirit.

Harvey McKay neve sokak számára csenghet ismerősnek, hiszen a glasgow-i illetőségű techno DJ és producer jelen állás szerint az egyik legkeresett új arc az európai színtéren, akinek szerzeményei olyan nem elhanyagolható ismertséggel bíró kiadóknál jelenik meg, mint a Drumcode, Cocoon vagy a Soma Records, Richie Hawtin pedig fél éven át pörgette rendszeresen Harvey „Nightwalker” című számát.

Philipp Straub, vagyis DJ Felipe pedig nem szorul bemutatásra, hiszen rendszeres vendége a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztiváloknak is amellett, hogy 20 éve meghatározó arca az osztrák és az európai elektronikus zenének. Ennek megfelelően rendszeresen játsszák zenéit olyan nevek, mint Carl Cox, Chris Liebing, Marco Bailey, Dubfire, Laurent Garnier és így tovább.

A hazai névsor pedig egy centivel sem marad el a fent említett nemzetközitől, hiszen Sikztah és Akos Veecs közös The Save párosának egyre nagyobb hazai sikerei mellett a legnagyobb nevektől kapnak rendszeres support-ot szerzeményeikre. Szintén a hazai élvonalból érkezik a Truesounds teljes legénysége, így Peter Makto, Gregory S., Justrice, Davko mellettük pedig a házigazdák: Ages, Miss Groove is. És a végén de nem utolsó sorban Dennis Da Chomis.

Az 5. évét ünneplő Skyfield tehát idén május 16-án is egy erős és izgalmas lineup-pal indul neki 6. esztendejének, amely egész biztosan maradandó élményként fog bevonulni a köztudatba. A helyszín pedig ezúttal is a fertőszentmiklósi Meidl Airport lesz.

Lineup:

- Harvey McKay (UK) (DRUMCODE / COCOON / INTEC)

- Philipp Straub aka FELIPE (AT)

- Peter Makto & Gregory S (TRUESOUNDS)

- The SAVE (SIKZTAH & AKOS VEECS)

- MATEO & SPIRIT official facebook page (DARK FACE RECORDINGS / MKT REC)

- AgeS (AIRSOUND / CASINO BLACK / EGOTHERMIA RECORDS)

- Miss Groove (AIRSOUND)

- Davko (TRUESOUNDS)

- Justrice

- dennis.da.chomis

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Venue: / Helyszín: Meidl Airport - Fertőszentmiklós

Start: / Kezdés: 21:00 - End: / Befejezés: 08:00

Kapunyitás: 20:30

Az engedményes, korlátozott darabszámú,- és VIP jegyek online igényelhetők a www.airsound.hu oldalon jegyrendelés menüpont alatt.

Engedményes Online jegy ár: 2500,-Huf Április 15-ig igényelhető

VIP jegy: 6000,-Huf

Kihelyezett elővételes jegy helyszínek hamarosan...

At the venue: / A helyszínen: 3500 Huf

www.facebook.com/​events/​849051545160656/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2014-05-24] 5 years of Airsound presents: SkyField 2014
    @ Meidl Airport

    Idén először új helyszínen a Meidl Airport / Reptér/ 4-es hangárjában kerül megrendezésre 2014-es Skyfield! Számunkra az 5 éves AirSound fennállásának méltó helyszíne lehet Május 24.-i este, amire újabb látvány és hangtechnikával készülünk számotokra!
  • [2012-05-19] Skyfield
     

    A környéken 2011 óta mindenki felkapja a fejét, ha egy táraságban vagy egy ital mellett elhangzik a Skyfield kifejezés. Szinte nincs olyan partyarc, aki ne őrizne szép emlékeket az első Skyfield buliról, valószínűleg ők is féktelen türelmetlenséggel várják az ez év május 19-én aktuális, égi színvonalú fesztivált.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó