Pulzar

Skyfield flyer

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2012. május 19.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Skyfield

Fellépők
Dátum 2012. május 19.
Helyszín Fertőszentmiklós
Stílus Minimal Techno, Minimal, Techno, House,
Tech-house
SkyfieldA környéken 2011 óta mindenki felkapja a fejét, ha egy táraságban vagy egy ital mellett elhangzik a Skyfield kifejezés. Szinte nincs olyan partyarc, aki ne őrizne szép emlékeket az első Skyfield buliról, valószínűleg ők is féktelen türelmetlenséggel várják az ez év május 19-én aktuális, égi színvonalú fesztivált.

Skyfield

A környéken 2011 óta mindenki felkapja a fejét, ha egy táraságban vagy egy ital mellett elhangzik a Skyfield kifejezés. Szinte nincs olyan partyarc, aki ne őrizne szép emlékeket az első Skyfield buliról, valószínűleg ők is féktelen türelmetlenséggel várják az ez év május 19-én aktuális, égi színvonalú fesztivált.

 

SKYFIELD-a második felszállás

"Tavaly annyi elismerést és szeretetet kaptunk a környékbeli fiataloktól, hogy nem is volt kérdés: idén is felszállunk!" :)

A környéken 2011 óta mindenki felkapja a fejét, ha egy táraságban vagy egy ital mellett elhangzik a Skyfield kifejezés. Szinte nincs olyan partyarc, aki ne őrizne szép emlékeket az első Skyfield buliról, valószínűleg ők is féktelen türelmetlenséggel várják az ez év május 19-én aktuális, égi színvonalú fesztivált.

Na de miben rejlik az "égi csatatér" sikere?

A jó kedélyű Air Sound csapat többek között arról híres, hogy odafigyel az igényes szórakoztatás minden apró részletére, az erős és tisztán megszólaló hangrendszerre, eredetiséget kölcsönző látványelemekre. Próbálnak mindig egy fokkal magasabb színvonalon szórakoztatni,így megtartva közönségüket és újabb rajongókat szerezni a rendezvényeiknek. Ezen kívül ügyelnek arra is, hogy mindig színes programot tálaljanak elétek, külföldi és magyar fellépőkkel, befutott sztárokkal és friss tehetségekkel.

Ebben az évben magasabbra emelve a lécet az Airsound elhozza nektek Németországból SVEN WITEKIND-et , aki több ízben megfordult hazánkban minden komolyabb elektronikus zenei rendezvényen és sorra halmozza a külföldi fellépéseit is minden jelentős fesztiválon. 

Hazánkban először hozzuk TONWERK-et aki szintén a mai zenei élvonal kimagasló egyénisége és minden számításba jöhető dj.-vel dolgozott már együtt.

És ismét jelen lesz Ausztriából VIRGIL ENZINGER, aki ezútal ROLAND ABEL-el adja elő magát, ők ketten egyébként a 2012-es Kazantip fesztiválon kezdik majd meg a világ körüli turnéjukat. Ennek bemutatkozását nem is kell ecsetelni azoknak aki hallgatták tavalyi fellépésüket. Produkciós formációjuk az I.CNTRL Live ami szintén a jelenlegi rendezvényünkön lesz halható először Magyarországon. 

A magyar felhozatallal sem bízunk semmit a véletlenre: 

DANDY sokak örömére már tavaly is elhozta a True Sounds közönségének stílusát, a döntés tehát egyértelmű : az idei évben sem maradtok Dandy nélkül! Petink továbbra is aratja a sikereket országszerte jobbnál jobb klubokban és fesztiválokon, sőt, a világhírű lemezlovasok társasága sem idegen számára, így itt sem fog megilletődni.

SLAM JR neve már legendának számít a magyar party életben. Zsazsa a pilóta szerepében semmivel össze nem téveszthető egyedi hangzásával vonja bűvkörébe és repíti majd szeretett közönségét.A "Fater" ahogy tanítványai nevezik már 97 óta egy teljesen egyedi stílusal büszkélkedhet kicsiny hazánkban, 15 megjelent és külföldön is egyaránt elismert albumjai biztos,hogy megmaradnak az útókornak hisz megunhatatlanok.Főként amiért rajongói is szeretik az az,hogy mindig más zseniális szettet hallunk tőle ahogy lesz ez a reptéri ütközetünkön is. 

A 16 éve előremutató és igényes underground zenét képviselő Strictly! csapat legfiatalabb ékessége, GOYES a legutobbi csatában sem félt használni művészi zenei arzenálját arra, hogy megmozgassa testrészeinket, szettjét idén is hibának számít kihagyni!Bár saját chill szerzeményei nemzetközi sikereket aratnak mégis ezen az estén a sötét oldalát hozza hisz itthon ez mely kedveltebb és ide illő.

COOLJAM-nek, az Airsoundos rendezvények rezidensének a 2011-es Skyfield igen sokat jelentett, hisz aki ott volt és hallotta bakelit játékát, egy életre beleszeretett a minőségi techno zenébe.

De ugyanez megtörténhetett MISS GROOVE, a "hűség" városának legkedveltebb hölgy lemezlovasának szettje alatt is. Ő ezen az éjszakán b2b szettben fog tündökölni a Roughly Partyk egyik alapitójával, SNASH NG-vel.

Már azt is tudhatjátok rólunk, hogy szívesen adunk teret az igazán tehetséges fiataloknak. Ehhez most nem is kellett messzire mennünk, hiszen a környék legújabb kis kedvence, ALVIN kezdi meg az égi csatánkat, mely este nyolc órai kezdettel másnap reggel 8-ig dübörög. 

A rendezvényt kicsit más köntösben hozzuk létre idén. Még több látvány elemekkel és hanggal , továbbá kényelmes vendégétással kiszolgálással és szükség esetén fűtött sátorral próbáljuk ismét felejthetetlenné tenni számotokra ezt a 12 órát

És hogy energiátok is legyen hozzá egyéb ételkínálatot is biztosítunk számotokra.

És természetesen idén is a térségben működő Fénysugár Alapítványt is támogatjuk bevételeinkből! 

A hivatalos honlapon www.airsound.hu olvashattok a rendezvényről, fellépőkről, jegyvásárlásokról egyaránt.

Kérdéseteket ide címezhetitek: info@airsound.hu 

Reméljük idén ismét Találkozunk és egy felejthetetlen élménnyel köszönhetünk el egymástól!

SkyField 2012 „megérinti az érzékeket”

www.svenwittekind.com

www.icntrl.net/icntrlive.html

www.truesounds.hu

www.strictlymusic.info

www.missgroove.hu

www.facebook.com/roughly.party

www.facebook.com/pages/Tonwerk/147739745247648

A rendezvényt a www.missziomento.hu felügyeli és támogatja a biztonságos szórakozásért!:)

Épségetekre és a felhőtlen szórakozásra a KLI-SEC Kft Biztonsági csoportja felügyel! http:/​/​www.facebook.com/​pages/​KLI-SEC-Kft/​176725609044335

Műsorváltozás és beléptetés jogát a szervezők fent tartják! 

16+

Start 20:00 End 08:00

Belépés: elővételben 2000ft helyszínen 2500ft

Facebookon:   http:/​/​www.facebook.com/​events/​355211857834724/​


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2015-05-16] The Airsound presents: SKYFIELD 2015
    @ Meidl Airport

    Ötödik évéhez érkezett, s ez idő alatt a hazai elektronikus zenei közegen belül, illetve a résztvevők által is sokszor emlegetett rendezvénnyé nőtte ki magát a Skyfield, amely évről évre áll elő olyan lineuppal, amely mindenképp jelentős súllyal íródik be a hazai könnyűzene történetébe. Mindezt tetőzi az atmoszféra, amelybe az Airsound csapata beleilleszti a Skyfield-et, egészen különleges hangulatot váltva ki azáltal, hogy egy reptéri hangárban szólaltatják meg több ezer watton a legmeredekebb elektronikus zenei ütemeket.
  • [2014-05-24] 5 years of Airsound presents: SkyField 2014
    @ Meidl Airport

    Idén először új helyszínen a Meidl Airport / Reptér/ 4-es hangárjában kerül megrendezésre 2014-es Skyfield! Számunkra az 5 éves AirSound fennállásának méltó helyszíne lehet Május 24.-i este, amire újabb látvány és hangtechnikával készülünk számotokra!

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó