Pulzar

Partyajánló

Black Mamba Production Pres: Ellen Allien @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2014. november 28. – 2014. november 28.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus House, Techno
Black Mamba Production Pres: Ellen AllienRitkán hallhatunk Ellen Allien-hez hasonló sztárt egy klubest keretében, most végre lehetőségünk nyílik erre és nem csupán fesztivál-távlatból ... Igen, a hír igaz: november 28-án, az Akvárium klubban lép fel a berlini DJ/producer/designer és kiadó tulajdonos, Ellen Allien!Akvárium Klub

Black Mamba Production Pres: Ellen Allien @ Akvárium Klub

Ritkán hallhatunk Ellen Allien-hez hasonló sztárt egy klubest keretében, most végre lehetőségünk nyílik erre és nem csupán fesztivál-távlatból ... Igen, a hír igaz: november 28-án, az Akvárium klubban lép fel a berlini DJ/producer/designer és kiadó tulajdonos, Ellen Allien!

Az elektronikus zenei szcéna egyik legsikeresebb és legnépszerűbb előadója saját világot teremtett egyedi hangzásával és különc gondolkodásával.

Legnagyobb dobásai közé tartozik a BPitch Control kiadó életre hívása, melynél tényleg a legnevesebb artistok (Paul Kalkbrenner, Ben Klock, Moderat, Apparat, Modeselektor, Seth Troxler stb.) munkái jelentek meg az évek alatt.

A BPitch Control színeiben körbeutazta a világot, a legnagyobb és a legrangosabb elektronikus zenei eseményeken bizonyított.

Saját megjelenései közül elengedhetetlen megemlíteni az albumhosszúságú Dust, LISm (2013) és az Apparattal közösen tető alá hozott Orchestra Of Bubbles kiadványokat. Idén két kislemezzel is megajándékozta a közönséget, az egyik Freak névre hallgat, a másikat (Free Nation) pedig Thomas Muller francia zenésszel jegyzi közösen.

Az ibizai DC10 és a szintén spanyol Nitsa klub rezidense november 28-án lép fel az Akvárium Klub legnagyobb termében!

A kihagyhatatlannak ígérkező estén a hazai vonalat GABOR KRAFT és Poli erősíti.

Jegyek: 3000 Ft / 3500 Ft / 4000 Ft

online ticket: www.deadcode.hu/ticket

(Bankártya , Banki átutalás, OTP, MKB, K&H SZÉP Kártya szabadidő alszámla )

www.facebook.com/​events/​943164815697288/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó