Pulzar

Jön az első Paul Mad bakelit megjelenés

Az elmúlt hónapban egy nagyszerű I Records-os release-ről számoltunk be a hazai és nemzetközi szcénából egyre nagyobb szeletet kihasító Paul Mad-től, akinek az év utolsó hetei is kemény munkával telnek.
„2011 egy lendületes év volt számomra és ezt a lendületet szeretném átvinni 2012-re is” - monda Paul. Valóban lendületes és lehengerlő az év hátralévő része, az ifjú producer számára. A híres NTFO páros, (akik jelenleg a Solomun által vezetett DYNAMIC MUSIC-nál ékesítik tollaikat), felkérték Pault, egy EP elkészítésére. A páros három évvel ezelőtt alapította meg saját kiadóját a Sintope Digital-t. A label virtuális lemezpolcain olyan előadók megjelenései sorakoznak, mint Marcin Czubala, David Labeij, M.In vagy Sasch BBC, november 28-ától pedig Paul Mad is csatlakozott a csapathoz.
A Lies EP három tracket tartalmaz. Egy originál táncparkettre való felvételt a Lies-t, ennek átiratát, Lula Circus verziójában, akik a Culprit LA’ közösség ifjú arcai (legutóbb Seth Troxler – Above The City albumán is szerepeltek). A harmadik zene pedig egy mélyebb melankolikusabb felvétel a „Secret”. Az EP már az első héten bekerült a Beatport által szelektált 10 legjobbnak talált deep house felvétel közé és több nagyobb Dj chart-ban is  találkozhattunk vele, ami vitathatatlanul jelzi a kiadvány erőteljes kezdését.
Az egész megjelenés pikantériája pedig nem más mint, hogy mindez bakeliten is napvilágot lát, ami az ifjonc első fekete korongja lesz. 2012 első felében kerül világszeret a lemezboltokba. A november hónap úgy látszik szerencsét hozott Paulnak, több dolog miatt is: 

Megújult a Beatport-os profilja, ami egy bővített fényképes arculatot kapott, továbbá
a Deep Beep Records-nál november elején megjelent Rhadow-nak készítet remixe a Deep House Top 100-as listáján landolt. Ami még ennél is jobb hír, hogy megkapta Richie Hawtin nyári settjeinek tracklistáját, melyen szerepelt az egyik maszívabb tech produktuma is.
Ez valóban egy szép befejezés az év végére, reméljük a folytatás is hasonlóan zajlik majd a fiatal producer háza táján.
Paul Mad - Lies Ep
1, Paul Mad - Lies Original Mix
2, Paul Mad - Lies Lula Circus Remix
3, Paul Mad - Secret Original Mix
http:/​/​soundcloud.com/​paulmad
http:/​/​www.facebook.com/​paulmadhungary
http:/​/​www.myspace.com/​paulmadhungary
http:/​/​sets.krass.com/​set/​rhawtin_live/​994
(a.r.c.pr) 

 

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

 • Kedves techno közösség!

  "Büszkén jelentjük be exkluzív 24 órás rádióműsorainkat két ünnepi esemény; Tim Rives -, és az NGoHT 5. születésnapja alkalmából!"
 • Dirty Bass őszi őrületek

  Szeptember 17-én, szombaton a Kashmirban kerül megrendezésre a Dirtybass őszi partysorozatának első bulija, ami egy kicsit eltér a megszokottól. Ezen a rendezvényen ugyanis a Dirtybass szervezői ismét vendégül látják az ausztriai Nightmare dj csapatot.

Biográfiák

 • Paul Mad

 • Asa

  Asa & Max nem csak a pultok mögött a magánéletben is párost alkotnak, így tudtunkkal Magyarország egyetlen fiú-lány dj / producer duója. Back-to-back szettjükkel közösen már hét éve szórakoztatják a nagyérdeműt különböző klubokban.
 • Max

  Asa & Max nem csak a pultok mögött a magánéletben is párost alkotnak, így tudtunkkal Magyarország egyetlen fiú-lány dj / producer duója. Back-to-back szettjükkel közösen már hét éve szórakoztatják a nagyérdeműt különböző klubokban.
 • Bratwa

 • Bal

 • Deep Dish

  Ali Dubfire Shirazinia és Sharam
 • Corp.

 • Suzuki Samurai

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Hard Techno

  A kilencvenes évek közepén, Németországban kialakult stílus a korai, monoton techno hangzást vegyítette a hardcore producerek által alkalmazott technikákkal. Kialakulása erőteljesen összeköthető a Schranz alapjaival.
 • Drum and Bass

  Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó