Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Illegalrecords 1st Birthday Party @ Cocoon Club, Tata

Fellépők
Dátum 2007. április 14.
Helyszín Cocoon Club, Tata, Fáklya utca 2.
Stílus Hard Techno, Techno, House, Progressive House,
Techno, Hard Techno
Illegalrecords 1st Birthday PartyÁprilis 14-én ünnepli fennállásának elsõ évfordulóját az ILLEGALRECORDS, mely kereken 1 éve egy kis bulival, a CrazyNightwish-sel indult, késõbb pedig vendégül látták a lengyel Tomash Gee-t. Fellépõik rendszeresen játszanak kisebb-nagyobb klubokban az ország minden táján, most pedig egy szó szerint hatalmas, 12 órás születésnapi party-val készülnek meglepni a hardtechno rajongókat.Cocoon Club, Tata, Fáklya utca 2.

Illegalrecords 1st Birthday Party @ Cocoon Club, Tata

Április 14-én ünnepli fennállásának elsõ évfordulóját az ILLEGALRECORDS, mely kereken 1 éve egy kis bulival, a CrazyNightwish-sel indult, késõbb pedig vendégül látták a lengyel Tomash Gee-t. Fellépõik rendszeresen játszanak kisebb-nagyobb klubokban az ország minden táján, most pedig egy szó szerint hatalmas, 12 órás születésnapi party-val készülnek meglepni a hardtechno rajongókat.

Jelen lesz a magyar hardtechno szcéna szinte összes kedvelt magyar elõadója, hiszen az eddigi ILLEGAL-os rezidensekhez - VERSUS (LiveAct), TERROR (LiveAct), CHAOS, NEO G, BADSAMPLE (LiveAct), valamint ANDREAS B - nemrégiben csatlakozott NEVILLE, GRITA és TILTHAMMER is, a születésnapi mega-party-n pedig vendégekként HAMMOND és ATOM vs VERONICA CRAFT is a lemezjátszók mögé lép.

A helyszín országunk egyik legújabb és legjobb rendezvényterme, a COCON lesz, amely a helyszínre egyedileg tervezett hang- és fénytechnikával, barátságos személyzettel, és BACARDI-COLA akcióval várja a minõségi hardtechno rajongóit!

Helyszín:
COCON
X. kerület, Tarkarét u 6.

Start: 22.00 End: 10.00
Belépõ: 1000 HUF

Extrák: Lézer, Lufi, Bacardi-Cola akció

További info: cocon.efem.hu és illegalrecords.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó