Pulzar

Already Mixed by Nortio

A Ready Mix Records a 2012-es évet egy meglepetéssel kezdi: az Already Mix sorozat harmadik darabját nem más jegyzi, mint Nortio, a Moti Brothers idősebbik tagja. Nortio karrierje 2002-ben kezdődött, a hazai techno láz tombolásának közepette.
Több hónapig tanult és kísérletezett, hogy megtalálja a megfelelő hangzását, amely végül összeállt. 2006-ban,  öccsével Daniellel megalapította a Moti Brothers nevű formációt, 2008-ba már szólóban is fellépett. Nortio számos internetes rádióállomáson is hallható volt az évek során, például a Proton, a Pure.fm, a Justmusic.fm, a FriskyRadio, az Ensonic, a Global party, a Nugen.fm és a Tilos Rádió műsoraiban is. 2011 tavaszán régi álma valósulhatott meg, amikor a mendei Club Prince menedzsmentje meglátta a lehetőséget a fiatal producer/DJ-ben, és meghívták Nortiot a csapatukba, amit természetesen örömmel elfogadott.
A jövő egyre fényesebbnek látszik, hiszen karrierje ismét fordulóponthoz érkezett. Nortio szólóban alkot, aminek eredményeképp megszületett a Ready Mix Records szakértő füllel készített, egyedi válogatása. Ezzel még koránt sincs vége, számos eddig kiadatlan felvétele került az anyagra, amelyek 2012 során fognak csak megjelenni.
Az első CD a kiadó olyan ikonikus művészeinek felvételeit tartalmazza, mint Chriss Ronson Razborájának dögös ritmusaitól Big Al Trandel’s Aspera remixén keresztül Stan Kolev-ig. Ezen kívül hallható még Marco Grandi Gowon-ja, Qmusse-tól a 23, Fer Ferrari In My Head-je, mely még sehol nem látott napvilágot kizárólag ezen az anyagon.
A második CD folytatja 2011 vonalat, felcsendül Vich Echo My Echoes felvétele, Smoke Sykestól a DICE!3 Am, Dandy&Invoice "lets Groove remixe, Paul Mad Ovumja, és a kiadó veteránjai, a Marrakech-től Rhytms of Africa, hamarosan megjelenő A Million Miles Awy című albumukról egy felvétel valamint a deep house helytartója Da Funk.
Micsoda évkezdet Nortio-tól. És még csak februárt írunk!
CD1
http://www.beatport.com/release/already-mixed-vol-3-cd1-compiled-and-mixed-by-nortio/855297
CD2
http://www.beatport.com/release/already-mixed-vol-3-cd2-compiled-and-mixed-by-nortio/855262
http://www.readymixrecords.com/
http://www.facebook.com/Nortio
http://www.facebook.com/motibro
(a.r.c.pr)
http:/​/​www.facebook.com/​arcpr

 

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

 • Szavazz a lányokra

  A hölgyek között is lehetnek tehetségesek, jók, sőt legjobbak is. A FemaleDjs most ezt a listát próbálja felállítani, megmutatni nekünk, mindenkinek, az egész világnak, hogy kik azok a djane lányok, akik eddig is sok kellemes percet szereztek egy-egy jól irányzott szettjükkel, s kik azok, akikre érdemes lesz a jövőben is figyelni, munkásságukat figyelemmel kísérni.

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Tech-house

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Biográfiák

 • Audiofly

  Egy nyerő páros, melyet az egész világon imádnak az elektronikus zenei klubok és partik látogatói. Az Audiofly a tökéletes fúzió, melyben az egyediség éppen úgy érvényesül, mint a jó zene mindenkori ismérvei.
 • Phonique

  Phonique már évek óta ott mozog a house mélyebb vonalában, de 2004-ben került elõször igazán reflektrorfénybe, mikor Tiefschwarz 'The Red Dress' című opuszára készített remixe berobbant a szcéna legfelsõbb ligájába is. Azóta mindenki árgus szemekkel figyeli produceri munkáit, elég ha csak a tavalyi nagy sikerre az ‘Erlend Oye "For The Time Being’-ra gondolunk. 'Good Idea' című második albuma sem fog csalódást okozni, azoknak, akik a finomabb muzsikákat kedvelik.
 • Nortio

 • James Cole

  A szakma körében sokan csak úgy emlegetik, hogy a “Tanár Úr” - eredeti foglalkozására nézve ugyanis tanár. A szegedi egyetemen végzett történelem-szociológia szakon ez utóbbi kapcsán – mint kutatási tárgy – mélyült el a technokultúrában. Ilyen módon került a Check Magazinhoz, ahol 2001-2002 között szerkesztő volt.
 • Dave van N

  A techno szeretete csak addig tartott, míg el nem jutott az első Balkan Beat Brothers rendezvényre, amely 2000. novemberében volt a kecskeméti Robinson falai között. Itt Sur-prise warm-up-ja, Garfield breakbeat-jei, Günter tribal-jei és Pöli hipnotikus epic house szettje teljesen elragadta.
 • Beta

  Beta (Csillag Béla) ’75 októberében látta meg a napvilágot, majd a zene egész gyerekkorát végig kísérte, ugyanis édesapja nagy bakelitgyűjtő hírében állt. A ’92-es DMC Hungary bajnokságon látottak, hallottak hatására ’93 januárjában két barátjával (Cuki és Nuon) megalapították a MCG Studiot.
 • Pat Duff

 • Shabaam

 • Naga

  Polgári nevén Fejér Balázs. A nyolcvanas évek végén került szorosabb kapcsolatba a zenével, Iván Lendül nevű zenekarával a Nap-Nap fesztiválon mutatkozott be. Egyik alapítója volt a Tilos Rádiónak, és a Törökfürdő magazin techno oldalait szerkesztette.
 • Benny

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó