Pulzar

Partyajánló

Visions @ 360 Bár, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. április 15.
Helyszín 360 Bár, Budapest, Andrássy út 39.
Stílus Progressive House, Minimal, Tech-house, House,
Deep House, House, Progressive House, Tech-house,
Techno
VisionsElképzelted már milyen lehet egy olyan bulin lenni, ahol elmosódnak a zenei határok? Ahol semmi más nem számít csak az összefogás, a barátság, s ahol nincsen ezernyi felesleges kategória… Április 15-én ismét eltűnnek azok a láthatatlan, képzeletbeli vonalak, s újtára indul az újabb látomás.360 Bár, Budapest, Andrássy út 39.

Visions @ 360 Bár, Budapest

Elképzelted már milyen lehet egy olyan bulin lenni, ahol elmosódnak a zenei határok? Ahol semmi más nem számít csak az összefogás, a barátság, s ahol nincsen ezernyi felesleges kategória… Április 15-én ismét eltűnnek azok a láthatatlan, képzeletbeli vonalak, s újtára indul az újabb látomás.

Egy újabb kalandozás, melyet ezúttal is három lemezlovas prezentál Nektek a legkülönbözőbb stílusokban. Mégpedig nem is akárhogyan, hanem teljesen keverve, hiszen ezúttal megpróbáljuk még egy kicsit jobban összekuszálni a szálakat. Monique, Val Mangan, valamint az est vendége, az Experience sorozatból már jól ismert Freezer óránként váltogatják majd egymást, bele-belekóstolva így az éjszaka minden egyes órájába… Legyen az house, electro, acid, vagy épp techno, a közös produkció érdekes verzéket szül majd…

Legyetek partnereink ezúttal is, s éljétek át velünk a feledhetetlen és felszabadult bulizás legszebb pillanatait. A helyszín ismét a Pacha Bár, a dátum pedig április 15. péntek. Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk!

Visions
Pacha Bár
2005.04.15. péntek
Djs: Monique, Val Mangen, Freezer (experience)
Belépő: Lányoknak ingyenes, fiúknak 1000 huf

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó